Сестрата на Даниел Мара има повече от 40 филма и 20 сериала, приписани на нейното име

Даниел Мария е най-известен като брат на своите звездни сестри, Кейт Мара и Рууни Мара, и двете известни холивудски актьори.

Бързи факти

Пълно име Даниел Мария
Първо име Даниел
Фамилия Веднага
Професия Знаменитост Брат
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Бащино име Тимъти Кристофър
Име на майката Катлийн Макнулти Рууни
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
братя и сестри Конър Мара, Кейт Мара и Руни Мара

Кейт Мара се е снимала в над 40 филма и 20 телевизионни програми.

Кейт Мара се интересува от актьорско майсторство от малка и започва да играе на деветгодишна възраст. През 1997 г. тя получава първата си роля в Закон и ред. Оттогава тя изиграва различни роли във филми и телевизионни предавания. Тя има почти 40 филма и 20 телевизионни програми. През 2017 г. тя беше номинирана за Еми за участието си в политическия драматичен сериал House of Cards. Тя е добре известна с ролите си на Зоуи Барнс в House of Cards и Шари Ротенберг в напрегнатия сериал на Fox 24. Освен това е номинирана за много награди.

 Даниел Мария

Даниел Мара (Източник: google)Той е женен

Даниел е женен за съпругата си, въпреки че нищо не се знае за нея, тъй като той пази личния си живот в тайна. Той и съпругата му са родители на четири деца, според източника.

Произхожда от голямо семейство.

Даниел е от голямо семейство. Баща му идва от голямо семейство, в което той е отгледан с 10-те си братя и сестри. Семейството на Даниел се състои от 22 лели и чичовци и 40 братовчеди. Даниел е най-големият син на Тимъти Кристофър и Катлийн, неговите родители. Той е най-големият от трима братя и сестри, с две сестри и един брат.

 Даниел Мария

Даниел Мара (Източник: google)

Двете му сестри са спечелили популярност чрез различните си актьорски кариери. Сестра му Руни взе моминското име на майка си и е известна като Рууни, въпреки факта, че името й е Патриша. Конър, брат му, също е извън светлината на прожекторите. Конър е женен човек със съпруга на име Челси Леонард.

Кейт се жени за колегата си.

Кейт се омъжи за колегата си Джейми Бел през 2017 г. след седеммесечно ухажване. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на римейките на Фантастичната четворка. Те излизаха две години преди да се оженят. Сватбената церемония беше интимна, като присъстваха само семейството и близки приятели.

Родителите му произхождат от богато семейство.

Родителите на Даниел са от богати семейства. Както неговите прадядовци по бащина, така и по майчина линия са основали клубове от NFL. Тим Мара, неговият прадядо по бащина линия, основа франчайза на NFL The New York Giants, докато неговият прадядо по майчина линия основа отбора на NFL Pittsburgh Steelers. Настоящият президент на The New York Giants е неговият чичо по бащина линия Джон, докато баща му Тимъти Кристофър е вицепрезидент на отбора.

Нетна стойност

Нетното състояние на Даниел Мара е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Той е наследник на два клуба от NFL на стойност милиарди долари. Той е син на мултимилионер и брат на известна личност. Знаем колко струват баща му и сестра му.

Популярни Публикации