Сесили Тайнан- Възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера, националност

Сесили Тайнън е синоптик в американската телевизия. Тайнън, бившият домакин на съботната вечерна програма за обществени въпроси Primetime Weekend, сега е главен метеоролог в WPVI. Научете повече за нетната стойност на Сесили Тайнън, биография, възраст, приятелка, националност, етническа принадлежност, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Сесили Тайнън
Дата на раждане: 19 март 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: метеоролог
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Грег Уотсън
Развод Майкъл Баджър
Нетна стойност 2 милиона долара
Заплата 80 000 долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Руса
Размер на тяло 32-23-34
Родно място Нютон, Коннектикут
Националност американски
образование Университет Вашингтон и Лий
деца 2 (Лука и Ема.)
Facebook Сесили Тайнън във Facebook
Twitter Сесили Тайнън в Twitter
Instagram Инстаграм на Сесили Тайнън
IMDB Сесили Тайнън IMDB
Седмица Уики на Сесили Тайнън

Възраст и ранен живот на Сесили Тайнън

Сесили Тайнън е родена в Нютон, Кънектикът, на 19 март 1969 г. Към 2021 г. тя е на 51 години. Въпреки че е живяла повече от половината си живот, Тайнън никога не е споменавала семейството или детството си. В резултат на това имената на родителите й са неизвестни. Въпреки това тя остава много близка със семейството си.

Образование на Сесили Тайнън

Тайнън посещава университета Вашингтон и Лий, след като завършва гимназия. Тя притежава magna cum laude степен със специалности по журналистика и политика. Освен това тя е завършила курсове по метеорология и по този начин има номер на телевизионния печат от Американското метеорологично дружество, т.е. 1099.

Височина и тегло на Сесили Тайнън

Колко висока е Сесили Тайнън? Тайнън е положила много усилия, за да подобри тялото си като бивш спортист. Тайнън, майка на две деца, все още е активна и жизнена на 51-годишна възраст. Тя обаче има леко кльощаво тяло и тежи 55 кг. Тя е висока 5 фута 5 инча и има размери на тялото 32-23-34.

  Сесили Тайнън

Височината на Сесили Тайнън (Източник: Pinterest)

кариера

Тайнън започва кариерата си като водещ на времето през уикенда и общ репортер за WDBJ в Роанок, Вирджиния, след като завършва университета Вашингтон и Лий. По-късно тя се присъединява към KTNV и става водеща на новините за Good Morning Las Vegas. След това през 1995 г. тя е наета от WPVI. Тя започва кариерата си като метеоролог през уикенда и общ репортер. Тя постепенно се издигна в йерархията, за да се превърне в прогнозата на времето през делничните дни.

Тайнън започна да прави репортажи през седмицата в 5:30 и 23:00. до 2003 г. Тя стана известна, когато пое ролята на съ-домакин на няколко местни промоции, включително 6ABC Dunkin' Donuts Parade Day Thanksgiving Day, Parade 4th of July, Philly on Wheels и Flower Show, замествайки Lisa Thomas- Лори.

Tynan е състезател по триатлон, освен че е известен метеоролог. Тя има четири под 3-часови маратона зад гърба си и е била професионална дуатлонистка от световна класа в миналото. Тя също завърши в челната десетка на своята възрастова група на Световното първенство по Ironman през 2003 г. в Кона, Хавай. Tynan дори е представен на корицата на изданието на списание Runner's World от февруари 2001 г.

Въпреки това, тя едва наскоро беше видяна да участва в местни благотворителни състезания. Тя пое мястото на Дейв Робъртс в 17 часа. и 18:00ч. метеорологични прогнози, след като той се пенсионира през 2009 г. В момента тя е главен метеоролог за WPVI и може да бъде видяна като метеоролог в 5, 6 и 23 часа. показва.

Нетна стойност и награди на Сесили Тайнън

Тайнън е запалена по работата си и й дава всичко от себе си. Тя безспорно е най-добрата в своята област. В резултат на това нейните усилия са признати и възнаградени. Тя беше обявена за най-добър ефирен талант на наградите за електронни медии в Лас Вегас, както и за най-добър метеоролог от Las Vegas Review-Journal. Освен това тя беше обявена за най-добър метеоролог и най-добър ветропоказател съответно от Philadelphia Weekly и Philadelphia Magazine. За да добавим към списъка, Tynan беше въведен в Залата на славата на Broadcast Pioneers of Philadelphia през 2012 г.

Колко е нетната стойност на Сесили Тайнън? Тайнън започна като метеоролог през уикенда и сега е главен метеоролог. Нейното вдъхновяващо пътуване й донесе както слава, така и богатство. Тя прави около 80 000 долара на година. Приблизителната нетна стойност на Сесили Тайнън към октомври 2022 г. е 2 милиона долара.

Съпруг и брак на Сесили Тайнън

С кого се среща Сесили Тайнън? Преди това тя беше омъжена за Майкъл Баджър, гимназиален учител. Нещата между двамата обаче не потръгнаха. В крайна сметка те се разделят. Тя се омъжи за Грег Уотсън през април 2005 г. Третият път беше чарът. Двойката е щастливо женена и има две прекрасни деца заедно. Люк, по-големият син, е роден през 2006 г., а Ема Грейс, по-малката дъщеря, през 2007 г.

Също така, знайте за Нетна стойност на Майкъл Грийнфийлд, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации