Serj Tankian- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Серж Танкян е добре позната фигура в Ливан. Серж Танкян е арменски певец и автор на песни. Освен това изпълнителят е водещ вокалист на System of a Down, рок група, носителка на награда Грами. Докато той също е звукозаписен продуцент и политически активист за Serjical Strike Records.

Бързи факти

Пълно име: Серж Танкян
Дата на раждане: 21 август 1967 г
Възраст: 54 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Певец, автор на песни, музикант
Държава: Ливан
Височина: 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 9 юни 2021 г
Съпруга Анжела Мадатян
Нетна стойност 20 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Бейрут
Националност Ливански
Религия мюсюлманин
образование Арменско училище Роуз и Алекс Пилибос, Калифорнийски държавен университет
деца Руми

Серж Танкян Биография

Серж Танкян е роден в Бейрут, Ливан, на 21 август 1967 г. Към 2021 г. той ще бъде на 54 години. Има малко информация за имената и професиите на неговите родители и братя и сестри. Той е живял в Ливан през първите пет години от детството си, преди да се премести в Съединените американски щати с родителите си. Докато той е от ливански произход. Освен това той е мюсюлманин. Според астрологията той е зодия Лъв.

По отношение на формалното образование, той е завършил арменското училище на Роуз и Алекс Пилибос. Освен това той посещава Калифорнийския държавен университет, Нортридж по-късно в кариерата си. През тези дни семето на музикалния интерес вече е посято.  Възраст на Серж Танкян

Серж Танкян

Височина и тегло на Serj Tankian

Серж Танкян е изключително атрактивен и с изключителни физически характеристики. Той е висок 5 фута и 10 инча. Докато той има кафяви очи и черна коса. Що се отнася до измерването на цялото тяло, той не е предложил много подробности.

кариера

Серж Танкян е направил име за себе си като музикант, феноменален вокалист, автор на песни, поет и политически активист. Бил е член на групата System of a Down. Той е главният вокалист на групата и има издадени пет албума с тях. В свободното си време той записва множество новаторски и вдъхновяващи стихове. Едно от първите му стихотворения, Cool Gardens, веднага го утвърждава като брилянтен поет и затвърждава репутацията му.

System of a Down, Toxicity, Steal This Album!, Mezmerize и Hypnotize са само някои от албумите, които издава с групата си System of a Down. Междувременно той издава редица солови албуми, включително Elect the Dead, Imperfect Harmonies, Harakiri и Elasticity. Междувременно той участва във филми като My Little Prince, The Last Insideant и 1915.

Освен музикалните и творчески способности, той е известен политически активист. Той дори е основал организация, наречена Axis of Justice, за да постигне това. Основната цел на фондацията е да вдъхнови младите хора да преследват кариера в политиката. Освен музикалната си професия, той е отявлен защитник на правата на животните. Той дори е подписал петиция на PETA, осъждаща клането на пилета в KFC. Докато той и групата му са включени във филма Screamers.

Serj Tankian Нетна стойност

Серж Танкян се радва на заможен начин на живот със семейството си. Благодарение на знаменитостта и богатството, той е натрупал през цялата си кариера. Към октомври 2022 г. цялата му нетна стойност се оценява на над 20 милиона щатски долара.

  Serj Tankian нетна стойност

Серж Танкян

Serj Tankian Съпруга, брак

Преминаване към Личният и романтичен живот на Серж Танкян , той е женен. На 9 юни 2012 г. той се жени за дългогодишната си любовница Анджела Мадатян. Анжела е арменка от Ванадзор. Освен това двойката посрещна син Руми на 24 октомври 2014 г. Освен това той не е замесен в никакви извънбрачни връзки. Докато той е откровен относно предпочитанията си по пол. Освен това той не участва в никакви спорни ситуации.

Популярни Публикации