Серинда Суон- Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, кариера

Серинда Суон е известна канадска актриса, модел, телевизионна личност, режисьор, активист, влиятел в социалните медии, бизнесдама и предприемач от Западен Ванкувър, Британска Колумбия. Серинда е добре известна в страната с изключителните си актьорски способности. Според източници тя е работила в развлекателната индустрия от малка. Според нейния профил в IMDb, Суон се появява и в първия филм, Братовчеди, през 1989 г.

Освен това, тя е най-известна с ролите си в Inhumans на Marvel и Ballers на HBO. Серинда е не само актьор, но и моден модел в индустрията. Тя също се е появявала на множество корици на списания и в статии. Тя също е режисьор и продуцент, според профила й в Instagram. Серинда е режисьор и продуцент на много филми и телевизионни предавания.

Тя стана известна през март 2022 г., след като беше номинирана за най-добра главна актриса в телевизионния сериал Coroner на Canadian Screen Awards 2022. Възрастта, биографията, wiki, семейството, кариерата, нетната стойност, височината, родителите, братята и сестрите, филмите, телевизионните предавания, гаджето и фактите на Серинда Суон са обхванати в тази статия.Бързи факти

Пълно истинско име Серинда Г Суон.
Име Серинда Суон
Възраст (към 2021 г.) 37 години.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, режисьор, бизнесдама, активист, влиятел в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 11 юли 1984 г. (сряда).
Място на раждане Западен Ванкувър, Британска Колумбия, Канада.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Валдорфско училище.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Националност канадско-американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Рак.

Биография на Серинда Суон

Серинда Суон е роден в семейство на знаменитости. Според Уикипедия Суон е роден в сряда, 11 юли 1984 г., в Западен Ванкувър, Британска Колумбия, Канада. Серинда е на 37 години според рождената си дата (към 2021 г.). Тя се придържа към християнската вяра.

Всяка година на 11 юли тя празнува рожден ден. Суон получава образованието си във Валдорфското училище, според IMDb. Тя също е посещавала актьорски школи, за да научи повече за индустрията. И двамата й родители са замесени в развлекателната индустрия.

Серинда придружаваше майка си на снимачната площадка като дете. В младостта си тя също се появява в няколко реклами и статии в списания. Суон вече е известна актриса в страната. Тя натрупа значителна база от фенове в индустрията благодарение на изключителните си актьорски способности и талант.

Височина, тегло на Серинда Суон

Серинда Суон има височина 5 фута 7 инча и тегло 58 кг. Измерванията на тялото й са 38-25-36 инча. Тя има руса коса и лешниково зелени очи. Размерът на обувките й е 6 (САЩ).

  Серинда Суон

Серинда Суон (Източник: Instagram)

Семейство Серинда Суон

Що се отнася до семейството й, Серинда Г Суон е най-голямата дъщеря на родителите си. Според Уикипедия баща й Скот Суон е известен театрален режисьор. Майка й, Аландра Напали Кай, също е актриса в развлекателната индустрия.

Баща й също я е научил на различни умения. Що се отнася до нейните братя и сестри, Серинда има по-малка сестра на име Ариел Суон.

Тя също публикува множество снимки на себе си с Ариел в официалния си акаунт в Instagram. В момента тя живее в Лос Анджелис със семейството си.

Серинда Суон Съпруг, брак

Според медийните източници състоянието на връзката на Серинда Суон е необвързана (към март 2022 г.). (към март 2022 г.). В момента тя работи върху развлекателната си кариера. Тогава името на Суон беше свързано с толкова много известни изпълнители за предишния й любовен живот.

През 2008 г. името й се свързва с художника Виктор Уебстър. През 2010 г. Серинда излиза с американския актьор Мехкад Брукс. След като се раздели с Мехкад, Суон започва да се среща с Джими Симпсън през 2012 г. И Джими, и Суон също са се появявали на различни обществени събития.

Не само това, но името на Серинда също е романтично свързано с Найл Матър, Терел Оуенс, Роджър Крос и Кори Тран. В момента тя е необвързана и обича да прекарва времето си с приятели и колеги.

кариера

Говорейки за нейните професионални подробности тогава, Серинда Суон е актриса. Започва да се занимава с актьорство в много ранна възраст. Според IMDb, Серинда прави професионалния си телевизионен дебют през 2005 г. с филма Нийл и Ники (като Аманда) (Аманда). По-късно тя работи по много филми и телевизионни предавания като Beyond Loch Ness, Supernatural, Smallville, Breakout Kings, The Tomorrow People и други.

Серина стана известна, след като изигра героя на Медуза в телевизионния сериал на Marvel Inhumans. Не само това, но тя е и модел, който е работил за много агенции за таланти. През март 2022 г. Серинда получи номинация за най-добра главна актриса на Canadian Screen Awards за 2022 г. за фантастичното си изпълнение в шоуто на CBC Coroner.

Според Wikipedia, тя в момента работи върху предстоящия си проект Devotion. В този филм тя ще играе ролята на Елизабет Тейлър. Освен това е режисирала и продуцирала много филми и телевизионни предавания.

Нетната стойност на Серинда Суон

Тази великолепна актриса, Серинда Суон, печели пари от актьорската си професия. Според докладите нейната нетна стойност на Серинда е около -6 милиона USD (приблизително). (приблизително) към октомври 2022 г.

В момента Суон води луксозен начин на живот в САЩ. Не само това, но и носи маркови тоалети. Колекцията й включва различни луксозни автомобили.

Любопитни факти

  • Суон притежава смесена етническа раса от испански, шотландски, ирландски и английски произход.
  • Родителите й я кръстиха на тибетска флейта.
  • В свободното си време тя обича да говори с домашното си куче на име Пийв.
  • Сестрата на Серинда е моден модел.
  • Според докладите Суон също е работила в ресторант като сервитьорка.

Популярни Публикации