Шерил Бъртън - възраст, нетно състояние, височина, съпруг, кариера, етническа принадлежност

Черил Бъртън е водещ на новини в САЩ. Настоящият репортер на ABC 7 Chicago също беше първият носител на наградата Sisters in the Spirit през 2005 г. Научете повече за нетната стойност на Черил Бъртън, биографията, възрастта, съпругът, националността, етническата принадлежност, височината, кариерата

Бързи факти

Пълно име: Черил Бъртън
Дата на раждане: 25 декември 1962 г
Възраст: 58 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Професия: водещ на новини
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Джим Роуз
Нетна стойност 30 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 35-24-35
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
образование Университет на Илинойс в Шампейн-Урбана
баща Симпсън
Майка Хати
Братя и сестри 4
Facebook Черил Бъртън във Facebook
Twitter Черил Бъртън в Twitter
Седмица Черил Бърт

Възраст и ранен живот на Черил Бъртън

Черил Бъртън е роден на 25 декември 1962 г. в болницата Provident в Чикаго. Хати, нейната майка, беше учителка в държавните училища в Чикаго. Баща й Симпсън е служил във военновъздушните сили на САЩ. За съжаление и двамата й родители са починали. Черил е родена на Коледа, четвъртото от петте деца в нейното семейство. Тя е най-голямата от четирима братя и сестри, с три сестри и един брат.

Черил се появи в телевизионното шоу Romper Room като дете. Тя дори се появи в Star Search преди няколко години. В резултат на това тя привлече вниманието на продуцент и беше наета да води Simply Elegant, местно продуцирано токшоу. През това време тя усъвършенства и подобрява своите ораторски способности.

Шерил Бъртън Образование

Бъртън получава образованието си в техническата гимназия Lindblom, която сега е известна като Lindblom Math & Science Academy. Тя получава дипломата си през 1980 г. След дипломирането си се записва в Университета на Илинойс в Шампейн-Урбана. Освен това тя учи биология и психология в този университет с намерението да посещава медицинско училище, но се притесняваше за парите. Тя също беше член на мажоретния отряд на Chicago Bears, Honey Bears, по време на колежанските си дни.

Височина и тегло на Черил Бъртън

Колко висока е Черил Бъртън? 58-годишната Черил е жизнена и чаровна жена. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи 58 килограма. Тя има зашеметяващо тяло с мерки 35-24-35. Пълното й тяло й придава вид на модел. Тя също има тъмнокафява коса и кафяви очи.

  Черил Бъртън

Cheryl Burton Height (Източник: Twitter)

кариера

Излъчващата кариера на Бъртън започва през 1989 г. в WGN-TV в Чикаго. Тя започва кариерата си като съ-водещ на национално синдикираната седмична серия MBR: The Minority Business Report. Тя се премества в Пеория, Илинойс, две години по-късно, за да работи като репортер за WMBD-TV. По същия начин след това тя работи две години в KWCH-DT в Уичита, Канзас. По-късно тя се присъединява към WLS-TV през 1992 г. Освен това тя започва като съ-водещ/репортер през уикенда тук. След това тя беше повишена до 17 часа. делничен ден ко-котва и 22:00ч. допринасяща котва през 2003 г. Тя пое ролята на 10 p.m. котва заедно с Алън Крашески преди няколко години, през 2018 г. Въпреки това, тя продължи да бъде домакин на 5 p.m. и 19 часа предавания по WCIU-TV.

Черил Бъртън Нетна стойност и награди

Колко е нетната стойност на Черил Бъртън? Бъртън е натрупал значително състояние като професионален журналист с над 30 години опит. Въпреки че тя не е разкрила текущата си заплата, според източници Нетното състояние на Черил Бъртън ще бъде около 30 милиона долара към 2022 г.

Бъстън има значителен принос през последните 30 години. Многобройните награди, които получава, свидетелстват за нейния блясък в работата. Тя получи международната награда на NABJ (Националната асоциация на чернокожите журналисти) Salute to Excellence през 2009 г. Преди това тя получи два пъти наградата Thurgood Marshall през 2004 г. и 2005 г. По същия начин Бъртън получи наградата Russ Ewing от Чикагската асоциация на чернокожите журналисти (CABJ). ) през 2004 г. Тя също така получи наградата Kizzy за имидж и постижения през 1998 г., както и наградата за феноменална жена през 1997 г. Първата й награда обаче беше наградата на CABJ за отразяване на Похода на милионите мъже.

Бъртън е прекрасно човешко същество в допълнение към професионалния си успех. Тя връща на общността по различни начини. В това отношение Бъртън стана първият човек, получил наградата Sisters in the Spirit през 2005 г. Тя също получи наградата Procter & Gamble през 2009 г.

Черил Бъртън Съпруг и брак

Кой е съпругът на Черил Бъртън? Бъртън беше женен за спортния репортер на ABC 7 Джим Роуз до 1995 г. Те се срещаха от колежа и Роуз предложи брак на тогавашната му приятелка с диамантен годежен пръстен в петък вечер, точно преди Супербоул. След романтичното предложение двойката се жени през 1986 г. Бракът обаче не трая дълго. Двойката никога не е имала деца заедно. Въпреки факта, че Черил и Роуз трябваше да се разделят, те все още са в добри отношения и приятели.

Също така, знайте за Markiplier Нетна стойност, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации