Сериалът Showtime беше отменен, когато Desos & Mero очевидно се разделиха

Desos & Mero, късно вечерна чат програма, организирана от Desus Nice и The Kid Mero, приключи. Ситкомът на Showtime беше отменен, когато екипът очевидно се разпадна, за да продължи собствените си проекти. По същество програмата няма да бъде подновена за пети сезон. Последният епизод от поредицата с участието на двамата, чиято обща нетна стойност е ,05 милиона според NetWorthSpot, беше излъчен на 23 юни. Говорител на Showtime потвърди отмяната на Desos & Mero, като каза:

Desus Nice и The Kid Mero ще преследват различни артистични начинания в бъдеще. Desus & Mero, програмата за късен чат на Showtime, няма да се върне за пети сезон.

По време на епидемията двойката представяше програмата от дома си и просто възобновиха записите лично в студиото си. След като форматът се промени, феновете на програмата започнаха да вярват, че тя може да е на финала си. Излъчваше се два пъти седмично в предишните сезони, но в четвъртия сезон беше намалено до веднъж седмично.Desos & Mero, програма за късни разговори в Showtime, е отменена.

Desos & Mero приключиха след четвъртия сезон поради желанието на домакините да преследват различни начинания. Находчивите културни анализатори от поредицата Showtime се засмяха на най-важните новинарски събития от седмицата и също така приеха забележителни гости в програмата си. Desus също обяви отмяната на представлението в Twitter. Ямайско-американският комикс The Desus Nice (истинското име – Daniel Baker) и доминиканско-американският писател The Kid Mero (истинско име – Joel Martinez) стартираха сериала през 2019 г. и ще приключи след 170 епизода, покриващи четири сезона.

 Wishes & Grouper

Серията им спечели награда на WGA, получи номинации за избора на критиците и получи интервюта с президента Барак Обама, вицепрезидента Джо Байдън, Дерек Джетър, Миси Елиът, Дензъл Уошингтън, Чарлийз Терон, Дейвид Летърман, Йо-Йо Ма и много други.

Desus & Mero беше третият им сериал заедно, с премиера на Viceland през 2016 г. Преди това двойката представи програма на Complex TV през 2014 г. Те дори създадоха своя подкаст, Bodega Boys, през 2015 г. и вече са продуцирали над 250 епизода. Те дори са автори на бестселъра „Дартс на божествено знание: житейски уроци от Бронкс“, който ще бъде публикуван през 2020 г.

Меро разказа за връзката им през юли 2020 г

Има духовна връзка между нас. Успяхме да довършим изреченията един на друг. Няма значение дали той е на Марс, а аз на Юпитер, стига да имаме стабилна Wi-Fi връзка. Физическата интимност помага за физическия хумор, но шегите поразяват независимо от това.

 Wishes & Grouper

Когато били юноши, двамата се запознали в Бронкс. Те се свързаха чрез спомените си от детството, хип-хопа от 90-те години и говорещото радио на Янките. По време на срещата Десус работеше като асистент-учител, а Меро пишеше за уебсайт за чернокожи предприемачи. Те започнаха своята интернет кариера, като изпратиха забавни туитове, преди да стартират своя подкаст и в крайна сметка телевизионна програма.

Отговорите на феновете за отмяната на Desos и Mero

Въпреки че мнозина спекулираха за отмяната на сезон 5, съобщението не мина добре. Те изразиха недоволството си в Twitter. Феновете са развълнувани да чуят за бъдещите начинания на дуото, но все пак искат да ги видят като домакини на нови програми.

Популярни Публикации