Шери Шрайнър - Всичко за водача на култ към извънземни и рептили

Шери Шрайнър е родена в Съединените щати през 1975 г. Тя беше водач на култ към извънземни и влечуги по професия, която почина на 28 януари 2021 г. Според съобщенията онлайн култът към влечугите на Шрайнър е свързан със смъртта на Стивън Минео през 2017 г. Неотдавнашният й документален филм обаче събуди интереса ни да научим повече за нея. Случаят на Стивън Минео, който беше убит от приятелката си Барбара Роджърс и Шрайнър, е представен в документална поредица от шест части, озаглавена „Адвокатът на дявола“. Култът към извънземните влечуги е основан от Шери Шринър. Тя нарича себе си „Пратеник на най-висшия Бог“. Тя основа своя култ или група във Facebook, където споделя своите странни пророчества и вярвания.

Бързи факти

Истинско име Шери Шрайнър
Псевдоним Шери
Професия водач на извънземно-рептилски култ
Известен с водач на извънземно-рептилски култ
Име на съпруг/гадже Не се знае
Възраст 45 години [починал]
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 5 US
Дата на раждане 1975 г
Родно място елен
зодия N/A
Националност американски
Име на училище Не се знае
Име на колеж Държавен университет в Кент
Квалификации Завършвам
Бащино име Не се знае
Име на майката Не се знае
Братя и сестри [брат] Не се знае
Име на децата Не се знае
Източник на доход водач на извънземно-рептилски култ
Появи се в водач на извънземно-рептилски култ

Биография на Шери Шрайнър

Шери Шрайнър е родена в Съединените щати през 1975 г. Тя беше професионален лидер на култ към извънземни и влечуги, който почина на 28 януари 2021 г. Според съобщенията онлайн култът към влечугите на Шрайнър е свързан със смъртта на Стивън Минео през 2017 г. Тя започна да набира голям брой последователи, които вярваха на всяка нейна дума. Шери Шрайнър получава бакалавърска степен по журналистика, политически науки и наказателно правосъдие от държавния университет в Кент.

The Devil You Know, документален филм на VICE, е базиран на живота на Шери Шринър. На 29 март той дебютира в YouTube. Според документалния филм, починалият Стивън Минео е бил поклонник на Шрайнър, с когото е създал тясна връзка.кариера

Шери Шрайнър беше професионален водач на култ към извънземни и влечуги, починал на 28 януари 2021 г. Култът към извънземни и влечуги е основан от Шери Шринър. Тя нарича себе си „Пратеник на най-висшия Бог“. Тя основа своя култ или група във Facebook, където споделя своите странни пророчества и вярвания. Шери Шрайнър получава бакалавърска степен по журналистика, политически науки и наказателно правосъдие от държавния университет в Кент. The Devil You Know, документален филм на VICE, е базиран на живота на Шери Шринър. На 29 март той дебютира в YouTube.

Популярни Публикации