Серхио Арибас - Уики, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Серхио Арибас е млад и талантлив испански футболист. Серхио Арибас е професионален футболист, който в момента играе за Реал Мадрид. Централният полузащитник също направи своя дебют в старшия отбор на Реал Мадрид, но все още не е направил своя международен дебют.

Бързи факти

Пълно име: Серхио Арибас
Дата на раждане: 30 септември 2001 г
Възраст: 20 години
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: футболист
Държава: Испания
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: по отношение
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Мадрид
Националност испански
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Братя и сестри 1

Биография на Серхио Арибас

Серхио Арибас е роден в Мадрид, Испания на 30 септември 2001 г. Към днешна дата той е на 20 години. Има малко информация за имената и професиите на родителите му.

Но той има брат. Той е от испанска националност и следва християнството. Освен това той е от смесен етнос. Неговата зодия е Везни според астрологията.Серхио Арибас Образование

По отношение на формалното образование той завършва образованието си в местно училище в родния си град. Освен това той завършва университетското си образование.

Серхио Арибас Височина, Тегло

Серхио Арибас е много привлекателен и има прекрасен характер. Футболистът е висок приблизително 5 фута и 7 инча. Докато тежи 64 кг. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, диапазоните на числата все още не са разкрити. Очите му са кафяви, а косата му е черна на цвят.

 Серхио Арибас

Серхио Арибас по време на игра (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до кариерата му, Серхио Арибас е друг млад, талантлив и обещаващ футболист. Той е ентусиазиран и се интересува от това от малък и работи усилено, за да направи успешна кариера от това. През 2007 г. футболистът започва кариерата си в младежкия отбор на Перес Голдос. Той остава до 2010 г. На следващата година се присъединява към отбора на Леганес.

Серхио остана около две години, до 2012 г. Той се присъедини към Реал Мадрид през 2012 г., след като игра за Леганес. Той помогна на U20s да спечелят Младежката лига на УЕФА. Освен това той помогна на отбора да достигне до Сегунда дивисион 2.

На 20 септември 2020 г. той дебютира в първия отбор и дебютира в Ла Лига. Освен това на 9 декември 2020 г. играчът направи своя дебют в Шампионската лига. Той все още не е дебютирал в националния отбор.

Серхио Арибас Нетна стойност

Серхио Арибас се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата той е известен и богат в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата му нетна стойност е приблизително 1,5 милиона щатски долара.

Sergio Arribas Приятелка, Запознанства

Преминавайки към романтичния и личен живот на Серхио Арибас, той не е женен. Той е млад и е по-загрижен за развитието на кариерата си. Той обаче излиза с момиче. За приятелката му обаче няма информация. Те нямат деца. Докато той е открит относно предпочитанията си по пола. И до днес той не е имал спорни събития.

Популярни Публикации