Семеен живот на Джъстин Брюнинг със съпругата Алекса Хавинс и децата

Джъстин Брюнинг и Алекса Хавинс започват да се срещат през 2003 г. и имат три деца от 2021 г. Джъстин Брюнинг е телевизионен актьор, който се е появявал в предавания като All My Children и Grey's Anatomy.

Американският актьор и съпругата му, колежката от All My Children Алекса Хавинс, живеят в Лос Анджелис с трите си деца. Двойката крие личния си живот от очите на обществеността. Това обаче рядко е възпирало феновете да се опитат да научат повече за тях.

Така че, нека да разгледаме тяхната щастлива любовна история и брак след деца. Джъстин Брюнинг

Джъстин Брюнинг

Първата среща на Джъстин Брюнинг и Алекса Хавинс

През 2003 г. бившият модел се запознава с бъдещата си съпруга Хавинс на снимачната площадка на телевизионното шоу 'Всички мои деца'.

През 2004 г. те стават големи приятели и започват да се срещат. Джъстин падна на едно коляно и й предложи брак на снимачната площадка, малко след заснемането на героя на Джъстин, Джейми, предлагайки на героя на Хавинс, Бейб Кери.

 Джъстин Брунинг със съпругата си

Джъстин Брунинг със съпругата си

На 5 юни 2005 г. двойката размени обети на частна церемония. Те се преместват в Лос Анджелис, Калифорния, малко след брака си.

Бруенинг и съпругата му са изключително предпазливи в излизането си пред медиите. Нито един от тях няма акаунт в социалните медии, което е необичайно, като се има предвид, че повечето знаменитости са нетърпеливи да информират феновете си за живота си чрез социалните медии.

Джъстин Брюнинг има три деца.

Г-н и г-жа Брунинг посрещнаха първата си дъщеря, Лексингтън Грейс Брунинг, през август 2010 г. след почти пет години брак. Зейн Брюнинг, второто им дете, се роди през 2013 г., а друга дъщеря се роди през 2015 г.

Джъстин Брюнинг е роден на 24 септември 1979 г. в малкото градче Сейнт Елена в Небраска.

 Джъстин Брунинг със съпругата си

Джъстин Брунинг със съпругата си

Когато Bruening беше в колежа в Сан Диего, директорът на кастинга Джуди Уилсън го забеляза. Той се явява на прослушване за ролята на Джей Ар Чандлър, но в крайна сметка е избран за ролята на Джейми Мартин, където работи четири години заедно със съпругата си.
Сю Несел открива Брюнинг в Макдоналдс и той продължава да работи като моден модел за Abercrombie & Fitch.

Бруенинг също се появи в One Life to Live като Джейми Мартин по време на кръстосана сюжетна линия през 2004 и 2005 г. Брюнинг беше обявен за най-горещата звезда на Daytime в списанията Teen People, Us Weekly, Star и J-14 по време на ролята си на Джейми.

След роли като лекар във All My Children и фелдшер в Grey’s Anatomy, Bruening сега е бейзболен треньор в Sweet Magnolias на Netflix.

Уики на Джъстин Брюнинг

Джъстин Брюнинг е най-известен с ролите си във „Всички мои деца“ и „Рингер“. Дебютира като модел на Abercrombie & Fitch. Той има колекция от кецове Converse All-Star. През 2005 г. се жени за актрисата Алекса Хавинс, от която имат дете.
Той играе сина на оригиналния Майкъл Найт, Дейвид Хаселхоф, в римейка на Knight Rider.

Популярни Публикации