Селена Гомез пуска марка за психично здраве, наречена Wondermind

Селена Гомез говори за психичното си здраве и дългото си отсъствие от социалните медии. В интервю за Добро утро, Америка, актьорът от Wizards of Waverly Place обсъди своята четири и половина години пауза от социалните медии и интернет и как тя тотално повлия на живота й.

Аз съм по-щастлив, по-присъстващ и по-социален. Това ме успокоява. Признавам огромната сила на интернет и как той е облагодетелствал света. Но получавам важни новини от хора в живота си.

Нейната диагноза биполярно заболяване също й помогна по някакъв начин. Най-хубавото е, че Гомес започна да създава връзка със себе си, след като се отдръпна.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Селена Гомез (@selenagomez)

Никога не съм се чувствал по-щастлив. Мама е наясно

Wondermind е новата платформа на Селена Гомез.

Селена Гомез разкри пред GMA, че е съосновател на Wondermind с майка си Манди Тийфи и бизнесдамата Даниела Пиърсън. Платформата се стреми да нормализира говоренето за психични заболявания, които се проявяват по различен начин при различните хора.

 Селена Гомез

Един от най-добрите световни терапевти и психиатри ще участва в експертен съвет на Wondermind. С личните си проблеми с психичното здраве, Селена Гомес създаде платформата.

Израстването в светлината на прожекторите ме научи на толкова много. Не мога да повярвам, че съм там, където съм психологически, защото взех необходимите мерки, за да се измъкна от това. Просто не е нормално.

Тя продължи да описва как иска да бъде известна със своето състрадание.

Би било хубаво да имам нещо като Wondermind, дори и да ми отне една минута, за да навляза в него. И наистина е утешително.

 Селена Гомез

През 2020 г. Гомес обяви на Майли Сайръс чрез Instagram Live, че има биполярно заболяване. Селена Гомес по-рано каза, че лупусът й е причинил безпокойство, пристъпи на паника и тъга.

Популярни Публикации