Шелдън Брийм - Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Съпруга, Кариера

Шелдън е известна телевизионна личност, професионален говорител, бизнесмен и съпруг на репортерката от Върховния съд на Fox News Channel Шанън Брийм. Освен това той е основател на фирмата Bream Speaker Management LLC. Разгледайте повече за биографията на Sheldon Bream, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Шелдън Брийм
Професия Телевизионна личност, бизнесмен, професионален говорител
Рождена дата 23 декември 1970 г
Възраст 51 годишен
Родно място Карлайл, Пенсилвания, САЩ
Пълно име Шелдън Брийм
Зодия Козирог
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 15 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите Сив
Цвят на косата Сол и черен пипер

Кой е Шелдън Брийм? Възраст и биография

Шелдън Брийм беше роден на 23 декември 1970 г , в Карлайл, Пенсилвания, САЩ. Той е роден под знака на Стрелец, което го прави 51 години , американски гражданин и бял етнос. Той е отгледан заедно с брат си Сид Брийм, пенсиониран бейзболен играч. Шелдън посещава университета Liberty във Вирджиния и завършва бакалавърска степен по бизнес и управление на спорта през 1993 г.

Шелдън Брийм със съпругата си (Източник: Instagram)Как Шелдън Брийм преследва кариерата си? Професионален живот

Няма налична информация за кариерата на Шелдън след дипломирането до 2005 г., когато той решава да се захване с журналистика и става директор на Бюрото за връзки с председателя на Вашингтон, където работи повече от десетилетие. Бил е и член на Международната асоциация на Бюрото на говорителите. Работата като публичен говорител му позволи да усъвършенства уменията си и да напредне в кариерата си.

По-късно Шелдън се присъединява към Световния рали шампионат по обща задача, но му е предложена много доходоносна работа от Fox News Channel като заместващ водещ на Special Report и The Kelly File, работейки заедно с Брет Байер.

Работата му във Fox News, както и изявите му в различни предавания, изстрелват кариерата му до нови висоти. Шелдън реши да основе компанията за управление на говорители Bream през април 2018 г., защото вече имаше опит в говоренето. Той също така помага на организаторите на събития да се свържат с професионални лектори, които са опитни в своята област. Платиката има голям успех с тази компания.

За кого се омъжи Шарън Брийм? Връзка и дела

Що се отнася до личния живот на Шелдън, той и Шанън ДюПуи се ожениха на 30 декември 1995 г., преди повече от две десетилетия. Шанън е журналист, писател и актриса, най-известна с ролите си в NBC 4 WRC-TV News Today, Fox News @ Night и The Golden Circle през 2017 г.

Двойката се запознава в университета Liberty, докато учат за същата бакалавърска степен, и въпреки че се срещат с други хора по това време, те започват да се срещат и се женят след дипломирането. Тяхната любовна афера е колежанска любов, която е издържала теста на времето и е победила.

Двойката все още не е имала дете, защото изглеждат твърде заети с кариерата си, за да обмислят създаване на семейство. Те обаче имат четириного дете на име Джаспър, на което отдават цялата си любов и внимание.

Шелдън Брийм Нетна стойност 2022 г

Шелдън е натрупал значително богатство като професионален оратор, журналист и основател на Bream Speaker Management Company. Професионален оратор, например, печели средна годишна заплата от 000, което допринася за неговата нетна стойност, която се оценява от източници на повече от милиона. Шанън Брийм печели годишна заплата от 0 000 и има нетна стойност от повече от 15 милиона долара към 2022 г.

Факти

  1. Обича да чете книги.
  2. Той няма акаунт в социалните медии.
  3. Той обича да прекарва времето си със съпругата си.

Популярни Публикации