Себастиан Мой- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Себастиан Мой е американски инфлуенсър в социалните медии, Tik Tok Star, Youtuber и певец. YouTube каналът на Sebastian Moy, „Sebastian Moy“, има 412 000 абонати, докато неговият акаунт в Tik Tok, @sebastianmoy, има 6,5 милиона последователи. Научете повече за нетната стойност на Себастиан Мой, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Себастиан Мой
Дата на раждане: 11 април 2003 г
Възраст: 18 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Tik Tok звезда, Youtuber, влиятел в социалните медии и певец
Държава: Съединените американски щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Дилън Конрике
Нетна стойност 650 хиляди долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 38-26-34, размер на бицепса:12
Родно място Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия Кристиян
Майка Натали Мой
Братя и сестри Четирима (Алекс, Матео, Ник и Оливър.)
Facebook Себастиан Мой във Facebook
Twitter Себастиан Мой в Twitter
Youtube Себастиан Мой в Youtube
Instagram Себастиан Мой в Instagram
Лична мрежа Лична мрежа на Себастиан Мой
IMDB Себастиан Мой IMDB

Възраст и ранен живот на Себастиан Мой

Себастиан Мой е роден на 11 април 2003 г. във Флорида, Съединени американски щати. Той беше отведен при колумбийска майка Наталия Мой, а самоличността на баща му все още не е разкрита. Баща му, от друга страна, е от китайски произход.

Той е натурализиран гражданин на Съединените щати. Много талантливата тийнейджърска знаменитост е родена под астрологичния знак Овен и практикува християнството като своя основна религия. Той идва от седемчленно семейство, включително неговите родители и четирима братя. Братята му Алекс, Матео, Ник и Оливър споделят любовта на родителите му.Що се отнася до образованието, той е бил на домашно обучение и сега е гимназист. Той посещава едно от средните училища в района. Освен това той не е разкрил името на гимназията си.

Височина и тегло на Себастиан Мой

Колко висок е Себастиан Мой? Себастиан е висок 5 фута 6 инча и тежи 53 килограма. Останалите размери на тялото му са 38-26-34. Бицепсите му са дълги 12 инча. Има пленителни кафяви очи и естествено кестенява коса.

  Себастиан Мой

Себастиан Мой (Източник: Twitter)

кариера

Мой, млад и талантлив YouTuber, има 412 000 абонати, откакто се присъедини към платформата на 22 март 2016 г. Той също така спомена канала на брат си, „Oliver Moy“. Каналът на Себастиан в YouTube в момента има 52 видеоклипа. На 25 август 2017 г. беше качен първият видеоклип, озаглавен „ЧЕТЕНЕ НА ОМРАЗНИ КОМЕНТАРИ *емоционално*. Той привлече значителен брой зрители, общо над 189K. Други видеоклипове в неговия канал включват „Drinking Windex Prank On Mom **GONE WRONG**,“ „RiceGum Is My Cousin???“ и „MY MOM ME ИЗРИТА СЛЕД ТОВА.“

Той има 6,5 милиона последователи в Tik Tok и е потвърден притежател на акаунт с потребителско име @sebastianmoy. По същия начин, „мислите ли, че баща й одобрява?“ Видеото на @peytoncoffee @jasoncoffee има повече от 16,2 милиона гледания, което го прави най-гледаното видео. Друго видео с @peytoncoffee и нейния баща, @jasoncoffee, е второто най-популярно видео със заглавието „Confronting her father...?“ след оригиналното „No Idea-sukiyuu“.

Себастиан Мой Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Себастиан Мой? Той има хиляди последователи в Tik Tok и има много ангажиращо съдържание като синхронизиране на устни и комедийни видеоклипове. С целия си творчески обхват той успя да спечели прилична сума пари през късното си юношество. Нетното състояние на Себастиан Мой се оценява на 650 000 долара към октомври 2022 г.

Себастиан Мой Приятелка и срещи

С кого се среща Себастиан Мой? Що се отнася до личния му живот, Себастиан Мой е изключително личен. Що се отнася до романтичния му статус, той в момента е необвързан. Той не е споделял подозрителни изображения в акаунтите си в социалните мрежи. Той изглежда се концентрира върху кариерата си във възможно най-голяма степен.

Според някои от другите онлайн ресурси той е имал една връзка в миналото. Той също беше замесен с Дилън Конрике. Дилън се появява във видеоклиповете на Мой в YouTube и TikTok.

Популярни Публикации