Себастиан Боуен - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, кариера

Себастиан Боуен е известен банкер, инвеститор, медийна личност и партньор на знаменитост от Лондон, Англия, Обединеното кралство. Сега той служи като партньор в Pomona Capital. Освен това той има над 15 години финансов опит.

Бързи факти

Пълно истинско име Себастиан Боуен.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
рожден ден Ч/Б 1976-1980.
Възраст (към 2022 г.) 42-46 години.
Професия Инвеститор, медийно лице и съпруг на знаменитост.
Родно място Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Училище Сейнт Пол, Лондон.
Университетът в Единбург.
Квалификация Следдипломиран.
Националност британски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 11″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 73 кг .

Възраст и ранен живот на Себастиан Боуен

Себастиан Боуен е роден в Лондон, Англия, между 1976 и 1980 г. Той ще бъде на 42-46 години през 2022 г. Себастиан е посещавал добре известно училище в района си за своето образование. Той каза на страницата си в LinkedIn, че е посещавал училището St. Paul’s School в Лондон за средното си образование. Той продължи да получава магистърска степен от Университета в Единбург, след като завърши бакалавърската си степен.

Височина и тегло на Себастиан Боуен

Себастиан Боуен е висок 5 фута 11 инча . Тежи приблизително 73 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Себастиан Боуен

Нетната стойност на Себастиан Боуен

Колко е нетната стойност на Себастиан Боуен? Съпругът на Дебора Джеймс живее в Лондон със съпругата и децата си. Когато жена му е в болница или вкъщи, той се грижи изцяло за нея. Той също така помогна на съпругата си да намери държавни средства за нейните медицински нужди и няколко операции. Той получава компенсация за своята инвестиционна компания и други начинания. Според онлайн източници Себастиан Боуен има нетна стойност от 2-3 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Той каза на официалната си страница в LinkedIn, че е започнал да работи с ARDIAN през юни 2002 г. Той е работил като старши инвестиционен мениджър повече от 8 години. След това Себастиан напусна работата си, за да стане принципал и партньор в Pomona Capital. Той донесе на фирмата много печалби поради обширните си финансови познания.

Той отговаря основно за търсенето на транзакции и анализ на вторичните инвестиции. Боуен също е имал позиции като инвестиционен анализатор в MetLife Investments и AXA Private Equity. Той работи предимно в Европа и полага всички усилия да се възползва от инвестициите си.

Съпруга и брак на Себастиан Боуен

Коя е съпругата на Себастиан Боуен? С удоволствие споделя с почитателите си подробности от личния си живот. Открихме чрез интернет проучване, че Себастиан Боуен се ожени за Дебора Джеймс през юли 2008 г. Двамата наскоро отпразнуваха 13-тата си годишнина и публикуваха снимки в социалните медии.

Нека ви кажа, че двамата възнамеряваха да се разделят през 2015 г., но се сближиха, след като научиха, че Джеймс има терминален рак. Боуен и Джеймс имат две прекрасни деца. Хюго Боуен е техен син, а Елоиз Боуен е тяхна дъщеря.

Популярни Публикации