Савана Браймър- Биография, Wiki, Височина, Възраст, Нетна стойност, Гадже

Савана Браймър е добре познат YouTuber с голям брой фенове в своите сайтове за социални мрежи. Савана Браймър е влогър в YouTube, известен със споделянето на публикации, изображения на реакции и редовни влогове на уебсайта си. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Савана Браймър, гадже на Савана Браймър, нетна стойност на Савана Браймър, етническа принадлежност на Савана Браймър и още

Бързи факти

Истинско име Савана Браймър
Псевдоним Савана
Известен като Youtube звезда
Възраст 24 години
рожден ден 14 януари 1997 г
Родно място Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
Знак за раждане Козирог
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина N/A
Тегло N/A
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Средно синьо
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже единичен
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Савана Браймър

Савана Браймър беше роден в квартал Ню Йорк, Ню Йорк на 14 януари 1997 г. Тя е зодия Козирог на 24 години. Освен това нейният китайски зодиакален знак е Вол. Нейните братя и сестри имат две по-големи сестри и по-малък брат на име Джаксън.

Височина тегло

Савана е прекрасна млада дама с прекрасен характер. Тя е висока и има извита фигура. Размерите на тялото й, като височина, тегло, гърди-талия-ханш, размер на обувката, размер на роклята и т.н., не са посочени. Очите й са средно сини, а косата й е руса. Тя дори боядисва косата си в различни нюанси като сиво, бяло и кафяво.  Инфографика за биография на Савана Браймър

Биография на Савана Браймър

кариера

Тя стартира своя YouTube канал на 17 август 2012 г , но първият й видеоклип е качен на 1 януари 2017 г. Савана е влогър в YouTube, известен със споделянето на публикации, актуализации на отговорите и редовни влогове. От стартирането на канала си тя е натрупала над 502 000 абонати.

Тя е направила много отговори на видеоклиповете на Армън Уорън и Трей Трейлър. По същия начин нейният по-малък брат, Jaxon, се появи заедно с нея във видеоклипа от март 2017 г. MEET MY BROTHER! ЕТИКЕТ/ПРОИЗВОДЯНЕ НА СЛИЗ/РЕГИОНАЛЕН ЕТИКЕТ.

Освен това, един от нейните най-известни видеоклипове в YouTube е I tried EVERY KARDASHIAN PRODUCT so you don’t need to (trust me u don’t), който беше качен на 28 октомври 2019 г. Този видеоклип има почти 1 303 406 гледания.“

Тя пусна видеоклип, озаглавен 12 SONGS THAT WILL PUT YOU IN YOUR FEELINGS през май 2017 г. Тя направи много отговори на видеоклиповете на Armon Warren и Trey Traylor.

Освен това някои от нейните подкасти включват Introducing: Killer Instinct w/ Savannah Brymer, който беше публикуван на 29 юли 2019 г., The Disappearance of Madeleine McCann, който беше пуснат на 1 май 2019 г., и Information on the Disappearance of Madeleine McCann, който беше пуснат на 9 май 2019 г.

Савана гадже и срещи

Савана все още не е официализирала историята на връзката си. Въпреки това, въз основа на нейните снимки в Instagram, изглежда, че тя се среща с привлекателен мъж, но не е посочила името му.

Тя доказа колко много го обожава, като сподели снимки, на които двамата са заедно. По същия начин тя не е споменавана в никакви спекулации или скандали.

Нетното състояние на Савана Браймър през 2022 г

Като млада и успешна звезда в социалните медии, тя вероятно ще изкарва добре. Тя обаче не е обявила публично месечните си доходи или нетни активи. Според някои онлайн източници нетната стойност на Савана Браймър е 1 милион долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации