Саша Пике Мебарак- Wiki, възраст, нетна стойност, братя и сестри, етническа принадлежност, родители

Саша Пике Мебарак е известен като син на известен певец, Шакира , и известен футболист, Жерар Пике.

Бързи факти

Пълно истинско име Саша Пике Мебарак
Възраст (към 2022 г.) 7 години.
Професия Син на знаменитост
Дата на раждане 29 януари 2015 г
Място на раждане Барселона, Испания
Сегашен адрес Барселона, Испания
образование Първа година в учебно заведение
Нетна стойност N/A
Височина N/A
Тегло (прибл.) N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Националност испански
Етническа принадлежност Колумбийски/испански/италианско-испански/африкански испански/ливански испански
Религия N/A
Зодия Водолей

Биография на Саша Пике Мебарак

Саша Пике Мебарак е роден на 29 януари 2015 г. в Барселона, Испания. Той е известен като втория син на популярната певица Шакира и известния футболист Жерар Пике. В момента е на 7 години. Неговата зодия е Водолей. Има по-голям брат на име Милан. Той обича да играе футбол.

Саша Пике Мебарак Образование

Саша Пике Мебарак е още малко дете. Няма много информация за образованието му. Въпреки това, съдейки по възрастта му, той може би все още учи около прогимназиалното си училище.Саша Пике Мебарак Височина, Тегло

Няма информация за височината, теглото и измерванията на тялото на Саша Пике Мебарак. Все още е на 7-годишна възраст. Има още много време да порасне. Продължавайки напред, той има светлокафява коса и тъмнокафяви очи.

 Саша Пике Мебарак

Саша Пике Мебарак със семейството си (Източник: Instagram)

кариера

Саша Пике Мебарак е още дете. В момента той зависи от доходите на родителите си. Майка му е известна певица в целия свят. Майка му е издала много добре познати песни като Waka Waka, Hips Don’t Lie, Try Everything, She Wolf, Chantaje, La Tortura, Clandestino, Perro Fiel, Can’t Remember To Forget You. Печелила е и множество награди. Майка му дебютира през 1990 г. с албума Magia.

Преминавайки към баща си, Жерар Пике е известен футболист, който играе като централен защитник на клуба от Ла Лига, Барселона. Баща му е играл заедно с други известни футболисти като Лионел Меси и Андрес Иниеста. Баща му. Баща му е печелил награди с отбора си като Отбор на годината на УЕФА в продължение на три последователни години.

Саша Пике Мебарак в момента е във фаза, в която е все още млад, за да реши пътя, по който иска да върви. Няма съмнение обаче, че ще израсне прекрасен човек.

Състояние на връзката на Саша Пике Мебарак

Саша Пике Мебарак е твърде млад, за да излиза с някого в момента. В момента обича да прекарва време с родителите си. В момента той също се фокусира върху обучението си. Той балансира времето си между учене и време със семейството си.

Саша Пике Мебарак Нетна стойност

Преместване на, На Саша Пике Мебарак точната нетна стойност в момента не е известна. Все още е дете и зависи от родителите си. Въпреки това се оценява, че нетната стойност на баща му Жерар Пике се оценява на около 55-60 милиона долара. По същия начин нетното състояние на майка му, Шакира, се оценява на около 300 милиона долара към 2022 г. Саша Пике Мебарак в момента води охолен начин на живот с родителите си.

Популярни Публикации