Саша Калайджич - Всичко за известния професионален футболист от Австрия

Саша Калайджич е известен професионален футболист. Той е нападател на VfB Stuttgart, както и на националния отбор на Австрия. Предците му са от Сърбия. Той е роден и израснал в Австрия. Саша е много завършен и всеотдаен футболист. Той е известен с изключителното си представяне на терена. От малък има силен интерес към футбола. Старшата му кариера започва през 2014 г. и успехът му се разраства оттогава. През 2017 г. започва да играе за националния отбор на Австрия. Той се показа на терена няколко пъти и няма намерение скоро да поглежда назад.

Бързи факти

Пълно име Саша Калайджич
Първо име Сега
Фамилия Калайджич
Професия Футболист
Националност австрийски
Град на раждане виена
Държава на раждане Австрия
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация прав
Хороскоп Рак
Семейно положение Отношение
Връзка с Лорейн Гравовац
нетна стойност 1200000
Височина 200 см
Тегло 90 кг
нетна стойност 1,2 милиона долара
Дата на раждане 7 юли 1997 г
Възраст 25 години

Брак

Саша все още не е женен, но и не е ерген. Той е в обвързана връзка с Лорена Грабовац, която в момента е на 23 години. Двойката често споделя свои снимки в социалните медии и провъзгласява любовта си един към друг. Те искат да запазят личния си живот личен и не разкриват много информация за връзката си. Двойката също споделя прекрасните си моменти в социалните медии по време на ключови празници като Коледа и Нова година. Няма други бивши връзки на Саса, които можем да открием.

Вярва в положителната промяна

Лорена е от хората, които смятат, че всеки трябва да се превърне в хората, които иска да види в света. Тя също така е промяната, която желаете да видите в света в нейната биография в Instagram, което е красиво послание, и тя е наистина весел човек. Много благоприятни цитати могат да бъдат намерени в нейните профили в социалните мрежи. Саша Калайджич

Братя и сестри

Саша е наистина прекрасен човек, според повечето хора. Има симпатична сестричка, която е още съвсем малка. Имат голяма разлика във възрастта, но се разбират изключително добре. Саса обича по-малкия си брат и сестра. Наблюдаваме ги да се мотаят на много места, включително в къщата си, да участват в различни дейности и да си прекарват страхотно заедно. Тя също има подобен външен вид на Саса. Те също имат руса коса, която е сравнима. Освен трескавата си работа, той обича да прекарва време с нея. Саша също често публикува техни общи снимки в социалните си мрежи.

Първоначално не е нападател: Саса в момента заема позицията на нападател в своя отбор и го прави от известно време. Всички го познават като нападател на отбора, но когато започва да играе футбол, той е халф. Впоследствие това се промени, когато той прехвърли клубове и оттогава е нападател. Саша започва своята футболна кариера в ранна възраст и през цялото си детство той гледа към футболиста Неманя Матич, който също е от Австрия и е сърбин, като свой основен пример за подражание. Той беше силно повлиян от Неманя.

 Саша Калайджич

Нетна стойност

Нетната стойност на Sasa се оценява на около £916 240. Годишната му заплата е около £395 200, със седмична заплата от приблизително £7 600. Успешната му кариера като професионален футболист е основният му източник на пари.

Популярни Публикации