Шарлот Маккини- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност, кариера

американски Шарлот Маккини е добре позната като модел и актриса. Когато е на 17 години, тя започва кариерата си на модел. Беше напуснала училище по-рано, тъй като беше измъчвана от други ученици, защото учи бавно и не можеше да чете. Тя започва като инфлуенсър в Instagram. Когато по-късно се появи в Carl’s Jr. през 2015 г., тя придоби по-голяма популярност.

Бързи факти

Празнувано име: Шарлот Маккини
Истинско име/пълно име: Шарлот Ан Маккини
Пол: Женски пол
Възраст: 28 години
Рождена дата: 6 август 1993 г
Родно място: Орландо Флорида
националност: АМЕРИКАНСКИ
Височина: 1,71м
Тегло: 66 кг
Сексуална ориентация: Направо
Семейно положение: Неженен
Съпруг/съпруга: N/A
Деца/деца: не
Запознанства/гадже: Да (Стивън Дорф 2015-2016)
Лесбийка ли е Шарлот Маккини?: НЕ
Професия: Модел и актриса
Заплата:
Нетно състояние през 2022 г.: 2 милиона долара

Биография на Шарлот Маккини

американски гражданин Шарлот Маккини е роден в Орландо, Флорида. Сюзън Маккини е нейната майка, докато Тери Маккини е неин баща. Тя има брат или сестра на име Гарланд, който е по-голям от нея. Все пак в Орландо тя посещава гимназия Уилям Р. Буун. Тя се бореше в училище поради разстройството си с дислексия, което затрудняваше четенето и разбирането на думи.

В резултат на това тя се чувства изключително неудобно и става обект на тормоз от съучениците си. Тя също така твърди, че с наближаването на пубертета е претърпяла определени физически промени, които са довели до слухове, че има големи гърди, което я прави изключително самосъзнателна на публични места.Шарлот Маккини напусна училище след осми клас. Когато беше на седемнадесет години, тя напусна училище. Тя напусна училище, за да продължи актьорската си кариера, защото вече беше решила, че иска да бъде актьор.

Шарлот Маккини Възраст, височина, тегло

Шарлот Маккини е роден на 6 август 1993 г.; Той е на 28 години към 2022 г. Тя е висока 1,71 метра и тежи 66 кг.

Съпруг на Шарлот Маккини, брак

Тя започна да се среща със Стивън Дорф през 2015 г., но връзката им не потръгна и те се разделиха през 2016 г. след само година заедно. Тя е страстна за работата си и не може да търпи никакви пречки, които могат да й попречат.

Тя никога не е била омъжена и няма деца. Тя не е разкрила, че в момента има друга връзка. Вместо да се тревожи за личния си живот, изглежда, че тя е по-фокусирана върху обществеността, която е нейните поддръжници като знаменитост.

Тя имаше затруднения в обучението в ранните си години, което я накара да напусне училище и да започне работа, докато беше още тийнейджър.

кариера

Шарлот Маккини потърси кариера на модел, след като напусна училище, и въпреки че беше изправена пред много предизвикателства, тя все пак можеше да успее с помощта на агенция. Тя се свързва с Wilhelmina Models и започва кариерата си на модел в Instagram, където получава много харесвания и е използвана като рекламен модел на Guess.

Тя се появява в Carl’s Jr.’s All Natural Burger през януари 2015 г. Тя се появява в редица филми, включително Flatliners през 2017 г. и Beautiful Loser през 2015 г., както и в телевизионни програми. Тя също е актриса. За да споменем няколко, тя също се е появявала в музикални видеоклипове на други изпълнители, като Akillezz и Pete Yorn.

Награди и постижения

Шарлот Маккини Въпреки че Шарлот все още не е регистрирала никакви признания, тя е постигнала много лично на толкова млада възраст. Тя започва своята мечтана кариера като модел и актьор и оттогава се е снимала в множество филми. Въпреки че напусна училище, тя беше невероятно отдадена на работата си, когато за първи път започна да се появява в Instagram. Тя е натрупала значителни онлайн последователи, с повече от 430 хиляди фенове във Facebook. Тя има 1,3 милиона последователи в Instagram и 148 000 последователи в Twitter, което демонстрира нейната популярност.

Нетното състояние на Шарлот Маккини през 2022 г

Шарлот Маккини приблизителната нетна стойност към октомври 2022 г. е милиона. Въпреки че заплатата й е неизвестна, видът работа, която върши, предполага, че печели респектиращ доход. Основните й кариери са актьорство и моделиране, които й осигуряват източник на доходи.

Много хора гледат на Шарлот като на чудесен пример за това как никога да не се отказват в живота. Тя беше запалена по желанието си да стане модел и го преследваше, докато се бореше с академичното си образование. Въпреки че я подиграваха в училище, тя упорито следваше мечтата си и това беше успех.

Популярни Публикации