Шарлот Кордън - Всичко за дъщерята на Джеймс Кордън

Шарлот Кордън е знаменитост, чийто баща, Джеймс Кордън, е актьор, комик, писател и водещ.

Бързи факти

Пълно име Шарлот Кордън
Първо име Шарлот
Фамилия Кордън
Дата на раждане 12 декември 2017 г
Възраст 3 години
Професия Дете на знаменитост
Националност британски
Държава на раждане Великобритания
Бащино име Джеймс Кордън
Баща професия актьор, комик, писател и водещ
Име на майката Джулия Кери
Професия майка бивша актриса
Полова идентичност Женски пол
Хороскоп Стрелец
братя и сестри Макс Маккартни Кимбърли Кордън и Кери Кордън

Баща й е носител на наградата за британски артист на годината

Джеймс Кордън е най-известен като водещ на „The Late Program“, късно вечерно телевизионно шоу по CBS, и сегменти на Carpool Karaoke. Започва кариерата си в развлекателния сектор като сценичен изпълнител на 18-годишна възраст. Продължава напред, работи като телевизионен репортер, играе в сериали и филми и в крайна сметка става водещ на програми. Някои от филмите му включват „Пътешествията на Гъливер“, „В гората“, „Убий приятелите си“, „Заекът Питър“, „Котки“ и други.

Той също така е домакин на престижни церемонии по връчване на награди като наградите Грами и наградите Тони. Заедно с това той е бил домакин на наградите Brit Awards и комедийната програма на спортна тема A League of Their Own. Той също е писател и неговата програма, написана в съавторство, „Гавин и Стейси“, в която също участва, получи телевизионна награда BAFTA за изключително комедийно изпълнение. Получил е няколко отличия, включително наградата BAFTA Britannia за британски изпълнител на годината.Преди да се оженят, предложението се състоя на Малдивите.

Той е женен за Джулия Кери, негова приятелка. Двойката първоначално се срещна на събитие, организирано от организацията с нестопанска цел „Save the Children.“ Доминик Купър, общ познат, ги запозна през 2009 г. Той призова и насърчи Джеймс да се присъедини към него в това събитие, на което той за първи път се противопостави, откакто той предпочита да готви, да се храни и да заспи, вместо да излиза да пие. Двамата са добри приятели от 2004 г. Дори делят един апартамент няколко години. Те започнаха да се срещат след първата им среща. Те се сгодиха през 2010 г. на Коледа, когато той с любов й предложи брак, докато бяха на почивка на Малдивите.

  Шарлот Кордън

Шарлот Кордън (Източник: Google)

Изречение, което започва любовната история на нейните родители.

След като се срещнаха на събитието, това беше любов от пръв поглед и за двамата. Баща й започна разговора с учтиво „Здравей“, последвано от комплимент. „Можеш да си най-красивата дама на планетата.“ Според списание Opera, похвалата внезапно изникнала от нищото, докато разговаряли. Тя отговори с признателност и допълнително изявление: „Това звучи като нещо, което казваш много.“ Но когато той изрече изречението „Никога не съм го изричала през живота си“, казва тя. Стопли сърцето й. В този смисъл това изречение по този повод допринесе за началото на любовната история на нейните родители.

Една звездна сватбена церемония

Двойката планира луксозно сватбата си с близки приятели и семейство в екстремния Babington House в Съмърсет. На 15 септември 2012 г. се проведе звездна сватбена церемония с 300 гости. Сред присъстващите знаменитости бяха певицата Натали Имбрулия, комикът Джими Кар, Дейвид Уолиамс и Майкъл Макинтайър, както и неговият колега и приятел Доминик Купър, Матю Хорн и Рут Джоунс.

На събитието присъства и моделът Лара Стоун. Двойката беше във възторг от сватбения си ден и се увери, че всичко върви по план. Освен това главният вокалист на Snow Patrol, Гари Лайтбоди, направи много, за да забавлява присъстващите с изпълнението си. В допълнение, хип-хоп дуото Rizzle Kicks и телевизионната личност Крис Мойлс бяха на разположение, за да забавляват гостите по време на приема.

Съпругата е бивша актриса и продуцент.

Съпругата му е бивша актриса. Тя започва актьорската си кариера с драмата „Wings'. Тя също се е появявала в кратките телевизионни предавания „Enemy at the Door' и „A Bunch of Fives.“ През 2018 г. тя преминава от изпълнение към телевизионно продуциране, според Elite Daily .

Да бъдеш благословен с двама братя и сестри

Тя има двама братя и сестри. Първият е нейният брат Макс Маккартни Кимбърли Кордън. Той е роден на 22 март 2011 г. Средното име е в знак на почит към легендата на Бийтълс Пол Маккартни, докато последното име е в чест на баща му. Кери Кордън, родена на 27 октомври 2014 г., е следващият й брат и сестра.

  Шарлот Кордън

Шарлот Кордън (Източник: Google)

Джеймс, заменен от Хари Стайлс

Както обикновено, Джеймс се канеше да представи предаването The Late Late Show With James Corden, когато научи, че жена му е започнала да ражда. Той незабавно се свърза с поп певец, Хари Стайлс, за водещ на програмата вместо него. Хари е личен приятел на английския актьор. Той трябваше да бъде с жена си и онази вечер. Дискусионната програма не може да бъде отменена. В резултат на това Брайън Кранстън представи събитието в нощта, когато беше в болницата със съпругата си.

Джеймс се появи в друга дискусионна програма, макар и не като водещ.

През 2019 г. Джеймс беше поканен в програмата на Елън Дедженеръс, където той обсъди съмненията си относно успеха на неговото чат шоу. Той не очакваше концертът да бъде толкова ентусиазирано оценен от публиката. В резултат на това той не купи нищо; вместо това той нае всичко. Той се страхуваше, че всеки ден може да бъде уволнен. Когато смяташе, че програмата се представя добре, той закупи имот през 2018 г. Той замени дивана под наем и мебелите с нови.

Популярни Публикации