Шарлот Хопкинс - Уики, биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шарлот Хопкинс е семеен адвокат и автор на реклами със седалище в Съединените американски щати. Шарлот Хопкинс стана известна след брака си с Тери Брадшоу, пенсиониран футболист. Тя е призната от Дентън Каунти за най-добрия адвокат по семейни правни въпроси като развод, родителски права и много други.

Бързи факти

Пълно име: Шарлот Хопкинс
Дата на раждане: 17 април 1962 г
Възраст: 59 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Семеен адвокат, автор
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Рик Хаген
Развод Тери Брадшоу
Нетна стойност 2,1 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Руса (често боядисана)
Националност американски
образование Дентън гимназия
деца Две (Рейчъл и Ерин Брадшоу)

Биография на Шарлот Хопкинс

Шарлот Хопкинс е родена на 17 април 1962 г. В момента е на 58 години. Тя е родена в Съединените американски щати и произлиза от американско семейство. Тя е американска гражданка, но етническият й произход е неизвестен. Тя не е разкрила семейния си произход или друга уместна информация за раждането си.

По отношение на образованието тя посещава гимназия Дентън. Хопкинс е завършил през 1980 г. Тя продължава образованието си в Тексаския женски университет, където учи Suma cum laude. Освен това тя посещава Южния методистки университет, за да преследва юридическа кариера.Височина и тегло на Шарлот Хопкинс

По отношение на физическия ръст, тя стои на височина от 5 фута и 5 инча. Теглото й обаче не е известно, но изглежда, че е със среден ръст. Според снимките, публикувани в различни онлайн източници, тя има сини очи и руса коса. По същия начин тя има червена коса на една от снимките си с Тери. Косата й е често боядисвана. Тя е изключително привлекателна за възрастта си.

кариера

Шарлот Хопкинс има невероятна кариера като семеен адвокат. Преди това е била наета от KoonsFuller Family Law. Тя се занимава с разводи, разделяне на имущество, бащинство, попечителство над деца и предбрачни договори. По същия начин тя е работила като адвокат от десетилетия и в момента участва в различни проекти.

С повече от две десетилетия опит в справянето със сложни бракоразводни дела и дела за попечителство, тя е отдаден и чест коментатор за местни и национални медии, когато необичайни проблеми със семейното право попадат в новините. Хопкинс се появява в публикации като Lantana Living и ARGYLE Living. Освен това тя се появи на NBC5-TV във Форт Уърт, за да се включи в дълга дискусия за ключовата си роля в осуетяването на международно дело за отвличане и предимствата и недостатъците на гнезденето – практиката на родителите да живеят с децата си в брачната резиденция по време на развода предстои.

Освен това Хопкинс е служил в бордовете на директорите на Тексаската академия на специалистите по семейно право и в Комитета по оплаквания на щатската адвокатска колегия на Тексаски окръг 14. Тя играе важна роля в оформянето на законодателството в областта на семейното право в Тексас от 2009 г. чрез участието си в Законодателния комитет на Съвета по семейно право в Тексас. Освен това тя е сертифициран медиатор и член на Texas Collaborative Law Institute.

Тя е съавтор на най-новото издание на Protecting Your Assets From A Texas Divorce с главния изпълнителен директор на KoonsFykker Айк Вандън Ейкел и съуправляващите акционери Рик Робъртсън и Хедър Кинг. Освен това тя е съавтор разведена или необвързана? Изпълнение на разбъркването на Купидон, когато вашата танцова карта е празна: предложения от адвокат по семейно право и терапевт. Тя е автор на Who Gets To Keep The Family Pet After Divorce?

Нетната стойност на Шарлот Хопкинс

Тя има успешна кариера като семеен адвокат. Нейното имущество и богатство не са изброени отделно. Изчислено е обаче, че тя е натрупала нетна стойност от 2,1 милиона долара през кариерата си до момента. Тя е натрупала достатъчно богатство, за да води охолен начин на живот.

Нетна стойност на Шарлот Хопкинс

Тери получава заплата от 4 милиона долара. Освен това той има нетна стойност от 15 милиона долара към октомври 2022 г. Той е натрупал значително състояние чрез многобройните си източници на приходи. По същия начин той спечели множество награди, включително Super Bowl Най-полезен играч през 1978 и 1979 г. и 100-те най-добри футболни играчи на Sporting News на 44-годишна възраст.

Съпруг на Шарлот Хопкинс, брак

Шарлот Хопкинс е в светлината на прожекторите като бившата съпруга на Тери Брадшоу. Тя е третата съпруга на Тери Брадшоу. Освен това двойката се жени през 1986 г. След 15 години блажен брачен живот, двойката се развежда през 1999 г. Рейчъл Брадшоу и Ерин Брадшоу са техни дъщери.

Тя срещна Рик Хейгън, любовта на живота си. На 29 юли 2012 г. двойката размени обети. Тя и партньорът й са заедно от близо десетилетие.

Съпругът на Шарлот

Личният й живот е също толкова известен, колкото и професионалният. Тя е третата съпруга на Тери Брадшоу, пенсиониран футболист. Тери Пакстън Брадшоу е пълното му име. На 2 септември 1948 г. е роден. В Съединените американски щати, Шривпорт, Луизиана.

Той спечели Супербоул с отбора си Питсбърг Стийлърс. Освен това, от 1994 г. Брадшоу работи като телевизионен спортен анализатор и съ-домакин на Fox NFL Sunday. Освен това Брадшоу е въведен в Залата на славата на професионалния футбол през 1989 г.

Тери Брадшоу също е известен със семейното си положение. Мелиса Бабич е първата му съпруга през 1971 г. Двойката се развежда през 1974 г. след три години брак. Освен това той даде обети с Джоджо Старбък. За съжаление вторият му брак продължава около девет години и двойката се развежда през 1983 г. по взаимно съгласие. Тери няма деца от предишни бракове.

Тя беше третата съпруга на Тери. Ерин и Рейчъл са двете деца на двойката. И двамата се разведоха след 15 години блажен съпружески живот. Ерин и Рейчъл поддържат контакт с Тери и изглежда се радват на компанията му. Освен това Тери в момента се радва на блажен живот с Тами Брадшоу.

Популярни Публикации