Шарлийн Флеминг- Възраст, Нетна стойност, Височина, Съпруг, Кариера, Етническа принадлежност

Шарлийн Флеминг е бивша американска спортистка, която е най-известна като съпругата на Мики Уорд. Той е бивш професионален боксьор от Съединените щати, който се бие от 1985 г. до 2003 г. През 1997 г. той се бори за пояса на IBF в полусредна категория за първи път. Разгледайте Уикипедия на Шарлийн Флеминг, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, деца, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и много други факти.

Бързи факти

Истинско име Шарлийн Флеминг
Псевдоним Шарлийн
Известен като Звезда на социалните медии
Възраст 46-годишен
рожден ден 1976 г
Родно място Съединени щати
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
деца Каси Уорд
Съпруг Мики Уорд
Нетна стойност 2 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Шарлийн Флеминг Биография, възраст и националност

Коя е Шарлийн Флеминг? Тя е родена през 1976 г. Тя е на 46 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейният хороскопски знак е неизвестен. Имената на баща й и майка й остават неизвестни. Тя също има братя и сестри. Тя е високо образована според образованието си.

Освен това научете повече за Chloe Grace Moretz Bio, Wiki, възраст, височина, нетна стойностВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Шарлийн Флеминг? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра . Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Освен това тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса. Физическите й размери са 34-28-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 C.

  Шарлийн Флеминг

Шарлийн Флеминг позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Шарлийн Флеминг 2022 г

Каква е нетната стойност на Шарлийн Флеминг? Нейният съпруг е бивш боксьор, който се състезава от 1985 до 2003 г. По време на кариерата си той се състезава в 51 двубоя, като печели 38 от тях и губи 13. Той ръководи боксовия клуб, който притежава със своя полубрат и предишен треньор, Дики Eklund и обучава нови бойци, които се присъединяват към неговата школа. Нетното състояние на Шарлийн Флеминг е приблизително 2 милиона долара към 2022 г.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Шарлийн Флеминг? През 1999 г. тя се омъжи за дългогодишния си любовник Мики Уорд. Двойката е благословена и с деца. Каси Уорд е името на дъщерята на двойката.

Факти

  • Шарлийн Флеминг не е активна в социалните мрежи.
  • Уорд разкрива в книгата си от 2012 г., че е бил сексуално тормозен като младеж от приятел на Дики, друг боксьор, известен само с прякора си Хамър.
  • Освен това Шарлийн пази личния си живот далеч от светлината на прожекторите и медиите.
  • Тя е голям любител на животните.
  • Тя е изключително близка със съпруга и децата си и живее в Лоуел, където съпругът й, Мики, притежава както боксова зала, така и открита хокейна пързалка.

Освен това научете повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото и нетната стойност на Зоуи Кравиц .

Популярни Публикации