Саркастичният „Аз не съм гей, но…“ на Ник Суордсън, туитовете подхранват слуховете за сексуалността

Ник Суордсън , звезда от „Момчето на баба“, е добре известен с туитовете си „Не съм гей, но… и се омъжи за мен“, в които тагва мъже колеги от развлекателната индустрия и ги моли да се омъжат за него.

Звездата наскоро влезе в заглавията, след като публикува снимка на един от своите туитове в Instagram, в който той обсъжда решението си да се установи и как карантината му е повлияла.

Гей ли е комикът Ник Суордсън?

Тъй като Суордсън избра да запази личния си живот и историята на срещите си скрити от любопитни очи в медиите, той е свързан с множество гей слухове.44-годишният, от друга страна, не се страхува да си прави шеги със своята сексуалност. Когато беше помолен да разкрие нещо изненадващо за себе си в интервю за Punk Globe, Суордсън се пошегува, че е бил щастливо женен за сър Елтън Джон от 30 години.
На въпрос за сексуалността му в същото интервю, актьорът се пошегува, че е сива.

В допълнение, комикът има няколко „Не съм гей, но…“ туитове, в които той обсъжда да не е хомосексуален и да не пропуска сексуална среща с колегите си от Холивуд.

В един от тези постове комикът заяви, че е хетеросексуален, но ако Чанинг Тейтъм някога го помоли да пекат бисквити и да се сплитат голи, той ще се съгласи.

Ник Суордсън дразни Чанинг Тейтъм, че е гей.

Комиксът също изпрати многобройни туитове с весели ме и „Не съм гей“. Веднъж той предложи брак на Кайл Рудолф, член на любимия му футболен отбор Минесота Викингс. Комикът отрече слуховете в интервю за списание Impose, като настоя, че е хетеросексуален.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ник Суордсън (@realnickswardson)

Ник Суордсън търсеше семейство със съпруга

Една публикация на Swardson в Instagram по време на карантината срещу COVID-19 привлече вниманието на всички, след като той туитна множество гей вицове.

Публикацията беше за това как идеята да се установя преди карантината беше съсипана от блокирането. Той намекна, че преди карантината е искал да се ожени и да създаде семейство. Въпреки това, след блокирането, всичко, което искаше да направи, беше да отиде сам в Кий Уест и да живее там.

Сравнението на комика с неговия манталитет преди карантина и карантина несъмнено беше шега. За разлика от карантинния туит, комиксът вече спомена отвращението си към брака в един от своите туитове. Беше написал, че не иска да се жени по една конкретна причина. Той не искаше да остарее със съпругата си и да я види с тази къса, неудобна прическа на Питър Пан, обясни той.

Популярни Публикации