Сарати- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, кариера

Сарати е TikTok знаменитост от Съединените щати. Сарати е творец, който използва акаунта си, който има над 8 милиона последователи, за да споделя комедийни и танцови видеоклипове. Освен това тя е модел и актриса. Тя също се появява като момиче с куфарче в шоуто Deal or No Deal и в епизодите на Lethal Weapon и Stitchers. Знайте всичко за Сарати- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина

Бързи факти

Пълно име: Сара Калахан
Дата на раждане: 17 ноември 1995 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Професия: Tiktok звезда, модел, актьор
Държава: елен
казвайки: Когато застана пред Бог в края на живота си, бих се надявал, че няма да ми остане нито частица талант и мога да кажа: „Използвах всичко, което ми даде.
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 13 август 2019 г
Съпруг Джеси Калахан
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Родно място Колидж Стейшън, Тексас
Националност американски
образование Гимназия по сценични изкуства

Биография и ранен живот

Сарати е роден на 17 ноември 1995 г. в Колидж Стейшън, Тексас, Съединени американски щати. Тя е на 25 години и е родена под знака на Скорпион. Тя е американска гражданка. Сара Ашли Калахан е нейното истинско и пълно име. По същия начин тя е родена и израснала католичка и произлиза от италиански, немски и ирландски предци.

В момента имената и информацията за контакт на родителите й не са налични. По същия начин в момента не е налична информация за другите членове на нейното семейство, включително нейните братя и сестри, братовчеди и други. Изглежда, че тя иска да запази личния и семейния си живот личен, далеч от общественото внимание и далеч от социалния свят. Освен това тя се премести в Лос Анджелис, Калифорния, на шестнадесетгодишна възраст.По отношение на нейното образование и пълномощия, тя е завършила гимназия за сценични изкуства. Тя обаче трудно се концентрира върху обучението си поради постоянните си ангажименти като танцьорка на големи събития. И въпреки академичните си борби, тя беше отличничка през целия си живот. Освен това тя е била обучена мажоретка и танцьорка от дете, тъй като майка й е инструктор по танци.

Освен това тя си създаде репутация на изпълнител с изключителна гъвкавост. И по време на формиращите си години тя се превърна в благочестив музикант. По същия начин, когато се премества в Лос Анджелис като тийнейджър, тя записва албум и се включва в музикалната индустрия.

Височина и тегло

Сарати е висок 5 фута 8 инча и тежи 51 килограма. Въпреки това другите й измервания на тялото, включително размера на гърдите, талията, бедрата, бицепса и други размери, в момента не са налични. Тези показатели все още се преглеждат. Освен това тя спортува кестенява коса и сини очи

кариера

Сарати започва кариерата си като мажоретка и по-късно се развива в танцьорка с помощта на майка си, която е инструктор по танци. А танците се превръщат в естествена практика за нея, която продължава от двегодишна. По същия начин, като част от програмата за протеже Pulse, тя получи обучение от Миа Майкълс. Освен това тя цитира Брайън Фридман като вдъхновение. Освен това, като тийнейджър, тя започва да развива таланта си на изпълнител, който включва танца в музиката си. И тя започна на шестнадесет години и продължи да записва албум.

Като амбициозна тийнейджърска музикантка, Сара често е била наказвана от ръководители, които са изразявали недоволство от нейния външен вид и тегло. Освен това тя се явява на прослушване за агенция Даниел Хоф по време на времето си като музикант. И когато излезе за първото си прослушване, тя го резервира. По това време тя беше на 18 години и изобразяваше майка.

Сара се е появявала в няколко музикални видеоклипа, най-вече като Сузане в музикалния видеоклип на Еминем „River“ с Ед Шийран. Видеото получи номинация за VMA. Освен това той участва в хитовото телевизионно шоу на Fox Lethal Weapon и в научнофантастичния сериал Freeform Stitchers. По същия начин тя ще се появи като гост-звезда в комедийното шоу на TruTV Tacoma FD. В допълнение към нейната актьорска и моделска кариера, тя експлодира в популярната социална медийна платформа TikTok. Разпознаваме я като булката от популярната реклама за мотоциклети Geico и момичето NordicTrack, танцуващо на бягаща пътека.

Освен това Сара притежава канал в YouTube, наречен Sarati. Тя стартира този канал на 29 януари 2013 г. и е натрупала 134 767 гледания. Тя качва видеоклипове, документиращи живота й като актриса и създател на TikTok. Освен това тя ви отвежда зад кулисите на проектите, по които работи, ежедневните си тренировки и живота си в Лос Анджелис. Сара обаче е споделила само четири видеоклипа в канала си и оттогава е спряла да публикува видеоклипове.

Сарати Нетна стойност

Сарати има приблизителна нетна стойност от 1,5 милиона долара към 2022 г . Нейният основен източник на доходи идва от TikTok и нейната актьорска и моделска кариера.

Сарати Гадже и запознанства

Сарати излиза с Джеси Калахан три години преди да се оженят. Двойката размени обети на 13 август 2019 г. Оттогава двойката е щастливо женена. И докато все още не са родители, двойката призна, че вече е решила името на детето си.

Популярни Публикации