Сарат Тон- Нетна стойност, възраст, биография, височина, съпруга, националност, Instagram, кариера

Сарат Тон е пенсиониран професионален борец и дизайнер на костюми от Съединените щати. Освен това Сарат Тон е шампион в тежка категория по Хаотична борба. Той също е съпруг на Саша Банкс, популярен борец и актриса. Научете повече за Сарат Тон Нетна стойност, възраст, биография, височина, съпруга, националност, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Сарат Тон
Дата на раждане 09 май 1983 г
Възраст 39 години
Хороскоп Телец
Късметлийско число 8
Щастлив камък Емералд
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Дева, Рак, Козирог
Пол Мъжки
Професия Дизайнер на костюми и бивш борец
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 75 кг
Семейно положение женен
Женен Дата 4 август 2016 г
Съпруга Саша Банкс
Нетна стойност 500 000 долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Спрингсфийлд
Националност американски
Етническа принадлежност Далекоизточно-азиатски
баща Сароун Тон
Майка Мул Тон
Братя и сестри Две (Sarann ​​Ton и Saren Ton)
Twitter Сарат Тон Twitter
Instagram Сарат Тон Instagram
IMDB Сарат Тон IMDB
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Сарат Тон

Сарат Тон е роден в Спрингфийлд, Масачузетс на 9 юни 1983 г. Той има американско гражданство и е от далекоизточно-азиатски произход с виетнамски предци. Освен това той е известен с много прякори, включително Mikaze Kid, Mikaze, Mr. Castle и Rutherford Hayes. Сарат е 39 години, и зодията му е Близнаци. По отношение на семейството си той е роден на Saroeun Ton (баща) и Mul Ton (майка) (майка).

Баща му работи като старши ръководител на производствен екип в Friendly’s в Спрингфийлд, Масачузетс, а майка му е финансово отговорна дама. Той също има двама братя и сестри, Саран Тон и Сарен Тон. Той е много личен с контактите си и личния си живот. В резултат на това това е основното обяснение за неговата липса на информацияВисочина и тегло на Сарат Тон

Колко висок е Сарат Тон? Телосложението на бившия борец е обемисто и пъргаво. Той е висок 5 фута 6 инча или 1,68 метра. Освен това той тежи около 75 кг (167 фунта). Сарат има чифт черни очи и черна коса. Сарат има овално лице и изглежда много наивна. Освен това Сарат често предпочита леко развито окосмяване по лицето. Освен това той има средно кафяв тен. Пенсионираният борец очевидно е фанатик на здравето, който тренира ежедневно.

  Сарат Тон

Сарат Тон със съпругата си Източник: Instagram

Сарат Тон Нетна стойност и социални медии

Колко е нетната стойност на Сарат Тон? Нетното състояние на Сарат Тон се оценява на около 500 хиляди долара към 2021 г. Парите му идват от работата му като дизайнер на костюми, освен това е и бивш борец. Нейната зашеметяваща съпруга, Саша Банкс, от друга страна, има много силна нетна стойност от около 4 милиона долара. Богатството на Саша идва от професионалната му практика по борба. Освен това имотите и мястото на пребиваване на Сарат Тон остават неразкрити.

Sarath Ton Професионален живот и кариера

Сарат разви страст към правенето на костюми за екшън фигурки в ранна възраст. На 2 ноември 2002 г. той започва своя професионален кеч път. Kid Mikaze започва кариерата си в Premiere Wrestling Foundation Northeast. Кевин Ландри, местен борец от Масачузетс, го тренира две години, преди да започне професионалната си кариера. След това, на 16 ноември 2002 г., Mikaze шокира всички, като завоюва първия си шампионат през първата година. Mikaze и Mike Paiva също спечелиха PWF Northeast Tag Team Championship по това време.

Историята на Майк стана неудържима. След това той се мести от позиция на място. Миказе участва в Chaotic Wrestling, Top Rope Promotions, New England Frontier Wrestling и Connecticut Wrestling Entertainment, в допълнение към другите си постижения. Сарат се срещна с настоящия си партньор, Саша Банкс, през 2010 г. Тя също е американски професионален борец и двойката влезе в заглавията през следващата година поради противоречията в отношенията си. Тон, според някои разкази, й е предложил брак през 2012 г. За щастие тя отговорила с ДА!! Освен това, на 11 юни 2012 г. Сарат предприе ход, за да подобри бъдещето си, като подписа договор с WWE.

Той разкри и кадри от изпълнението си в Monday Night Raw. На кеч ринга той вече не беше известен като Kid Mikaze. След това той изостави ценното си име Сарат в полза на по-новото име Ръдърфорд Хейс. В първата си игра той отиде при Уилард Филмор за хендикап скуош мач срещу Райбак. След това, през 2012 г., феновете на Сарат и Саша бяха почерпени с вълнуващ мач по борба. В смъртоносна четиристранна междуполова битка за Outside Wrestling, той завърши срещу бъдещия си партньор.

Повече за кариерата

През цялата си служба Миказе беше признат за подобряване на собствените си отлични бойни стратегии. Освен това той развива хибрид от бойни изкуства и борба. Неговите атаки с бойни изкуства и тактики за водене на бойни действия във въздуха бяха толкова добре известни, че феновете пътуваха на дълги разстояния, за да гледат игрите му на един етап. Mikaze демонстрира „The Ultimate Arm“, което не е нищо повече от негова собствена техника за бутане на падаща звезда.

Това също му помогна да спечели много уважение на тепиха за борба. Сарат направи следващото си появяване на 21 май 2015 г. За него той работи с Джейсън Джордан в тъмна игра срещу Ейдън Инглиш и Саймън Гоч (добре познати като Vaudevillains). По време на рисковата игра срещу водевилианците той получи тежка травма на главата в резултат на прав висок удар. Mikaze беше обезсмислен и отпуснат в резултат на силния удар на играта. Това в крайна сметка доведе до ранното му напускане на професионалната борба.

Миказе реши да продължи нова кариера като дизайнер на костюми за WWE Superstars, след като получи толкова опустошително нараняване на главата. Сарат започва новата си професия скоро след пенсионирането си и сега проектира всички костюми за пръстени за своя партньор Саша. Саша Банкс (Mercedes Justine Kaestner-Varnado) е бивша кечистка и актриса от Съединените щати. Сега тя има договор с WWE да бъде член на марката SmackDown под псевдонима Sasha Banks. Сега тя е шампион на SmackDown за жени в първото си управление.

Съпруга и връзка на Сарат Тон

Коя е съпругата на Сарат Тон? Сарат Тон е съпруг и баща на две деца. Сега той е женен за дългогодишната си бивша Саша Банкс. Сватбата им се състоя на 4 август 2016 г. За първи път двойката се видя в Chaotic Wrestling. Въпреки това до 2017 г. двойката пази годежа си в мистерия. Всички са започнали кариерата си в една и съща печеня. В момента двойката се радва на много спокойно и приятно съвместно съществуване. Но все още не са имали деца. Това може да се дължи на много напрегнатия им график. Освен това той и партньорът му избягват както слуховете, така и противоречията. Въпреки това Саша каза в интервю, че няколко фенове са изпратили омразни съобщения до съпруга й в сайтовете за социални мрежи и двойката не е искала да прекъсва брачния си живот.

Също така, знайте за Гео Джон Нетна стойност, възраст, биография, височина

Популярни Публикации