Сара Зиолковска- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Сара Зиолковска е библиотекар и специалист по четене в Culver City’s Part Century School. Въпреки това, тя е добре известна като бившата съпруга на Нейтън Фийлдър, канадски актьор, комик, писател и бизнесмен. Знайте всичко за Сара Зиолковска- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Сара Зиолковска
Дата на раждане: 12 май 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Библиотекар и специалист по четене
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Нейтън Фийлдър
Заплата 51 хиляди долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Златисто кафяво
Националност американски
образование Университет Далхаузи

Биография на Сара Зиолковска

Сара Зиолковска е родена в Съединените американски щати на 12 май 1983 г. Тя е американска гражданка. По същия начин нейната зодия е Телец. Сара завършва университета в Торонто през 2007 г. с бакалавърска степен по приложни науки. Тя е библиофил, който е вечно очарован от науката и литературата. Освен това Сара се записва в университета Далхаузи и получава магистърска степен по библиотечни и информационни науки. Допълнителна информация за нейното семейство и детство остава неразкрита.

Височина и тегло

Що се отнася до физическия ръст на Ziolkowska, тя стои на респектиращите 5 фута 6 инча или 1,70 m. Освен това тя тежи 51 кг или 112 паунда. Сара има светлокафяви очи и златистокафява коса. Освен тези, няма друга информация за нейните измервания на тялото, размера на роклята или размера на обувките.кариера

След като се омъжи за Нейтън Фийлдър, Сара Зиолковска стана известна. Тя е библиотекар и специалист по четене в Park Century School от седем години. Сара е младежки библиотекар в Северната мемориална библиотека на Халифакс. По време на колежа тя беше помощник-инструктор в Dalhousie. Стажувала е в W.W. Kellogg Health Sciences Library. След като спечели наградата на Tim Sims Encouragement Fund през 2006 г., Фийлдър започна да пише за Canadian Idol. Фийлдър се присъединява към Нейтън на твоя страна на Донован като полеви кореспондент.

Фийлдър написа и режисира скечове за сезон 2 на Важни неща с Деметри Мартин. Той беше гост-актьор с озвучаване в Beefsquatch, финалът на сезон 2, и The Land Ship, сезон 6. Филдър изигра оператора на бум на Джон Бенджамин в Jon Benjamin Has a Van и Bob Woodward във Вашингтон, окръг Колумбия, Филдър също участва в Рик и Морти. The Night Before (2015) и The Disaster Artist (2017) бяха биографични филми.

Каналът на Фийлдър в YouTube включва кратки комедии с участието на него и приятелите му. Nathan for You е шоуто на Fielder’s Comedy Central. Появата на Нейтън в този час има 22 минути вдъхнови шоуто. Фийлдър се появява в шоуто като себе си, като съветва местни малки компании. Шоуто приключи през ноември 2017 г. През 2019 г. Фийлдър подписа с HBO. Той ще бъде изпълнителен продуцент на How To.

Фийлдър разработи Summit Ice Apparel, след като научи за почитта на базирана във Ванкувър компания към отричащия Холокоста Дъг Колинс. Започва бизнес с палта. Nathan for You Сезон 3 популяризира тази организация с нестопанска цел. Summit Ice Apparel предоставя всички продажби на Образователния център за Холокоста във Ванкувър. Продажбите за първото тримесечие бяха 500 000 долара. През март 2017 г. Фийлдър отвори изскачащ магазин във Ванкувър. Клиентите могат да закупят Summit Ice Apparel или да заменят съществуващи якета Taiga.

Нетната стойност на Сара Зиолковска през 2022 г

Въпреки че Сара стана известна само в резултат на брака си с Нейтън Фийлдър. Тя обаче е независима дама, която си изкарва прилично. Годишният доход на Сара Зиолковска се очаква да бъде приблизително хиляди към октомври 2022 г. . Нетната й стойност обаче не е разкрита. Тя обаче не е разкрила действителната си нетна стойност. От друга страна, съпругът й се оценява на нетна стойност от около 3 милиона долара.

Сара Зиолковска Съпруг, брак, деца

През 2007 г. бившата съпруга на знаменитостта се срещна за първи път с Нейтън Фийлдър. Те се влюбиха и започнаха да се срещат малко след срещата. След това двойката реши да се ожени след кратка романтична връзка. Всичко между тях беше наред, но с напредването на работата му те имаха трудности в брака си. Сара вярваше, че съпругът й се е променил в резултат на своята знаменитост и вече не се отнасяше с нея по същия начин, както преди. Накрая решиха да се разделят.

Двойката се разведе на 16 април 2015 г. в съда Стенли Моск в Лос Анджелис. Животът на Нейтън беше хаос след развода им и той не успя да се съсредоточи ефективно. Сега Нейтън излиза с Мачи. Двойката започна да се среща през 2017 г. Те също така се появиха заедно във финала през ноември 2017 г. на Nathan For You. Що се отнася до Сара, тя изглежда неомъжена в момента. В момента обаче тя води самотен живот.

Популярни Публикации