Сара Уорд: Запознайте се с първата съпруга на Том Харди

Сара Уорд е една от онези знаменитости, които станаха известни, след като се ожениха за известна знаменитост. Тя е най-известна с това, че е бивша съпруга на актьора и продуцент Том Харди.

Кратки факти за Сара Уорд

Пълно име Сара Уорд
Пол Женски пол
Професия Бивша съпруга на знаменитост
Държава Съединени щати
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение развод
Развод Том Харди
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 33-25-35
Родно място Ангелите
Националност американски
Религия християнството

Животът като двойка

Тя е тих човек, който избягва светлината на прожекторите. Тя също така няма профили в социалните медии, което прави много по-трудно да се рови в личния й живот. През 1999 г. тя и съпругата й разменят брачни обети. Не им отне много време да изберат да се оженят, тъй като сватбата се състоя само три седмици след първата им среща.

Те бяха блажено женени пет години, докато се разделиха през 2004 г. В интервю бившият й съпруг каза, че тя е тази, която е подала молба за развод. Обяснението беше, че Том не можеше да отдели достатъчно време за брака им. Филмът на Том Star Trek Nemesis се провали през 2002 г. Това доведе до пристрастяването му към наркотици, което също беше причината за раздялата им.Наркоманията на нейния бивш съпруг

Том стана хероинозависим след провала на филма му Стар Трек: Немезис. Той беше толкова пристрастен, че дори можеше да продаде майка си за кокаин в най-ниската си точка. Той каза на Esquire, че е трудно да остане трезвен. Светът му се обърна с главата надолу, когато го информираха: Ако тръгнеш по този път, Том, няма да можеш да се върнеш. Това съобщение имаше силно въздействие върху него и остана с него до края на деня.

Майка на деца ли е?

Тя няма деца от предишния си брак. От друга страна половинката й има три деца от предишни бракове. Първото дете на Том, Луис Томас Харди, е резултат от предишна връзка с Рейчъл Спийд. Той има две деца от настоящата си съпруга Шарлот Райли, чиито имена все още не са оповестени пред обществеността. Първото му дете се роди през октомври 2015 г., а второто през декември 2018 г.

Настоящата съпруга на Том Харди, Шарлот Райли, как се запознаха?

Том беше разведен преди това и беше прекратил една важна връзка, когато срещна Шарлот. Той имаше четиригодишна връзка с асистент-режисьора Рейчъл Спийд, от която имаше първото си дете, Луис Томас Харди. Той и Рейчъл се разделиха през 2009 г. и същата година той срещна Шарлот. Първоначално те се срещнаха на снимачната площадка на британския телевизионен сериал Wuthering Heights.

Двойката не се влюби от пръв поглед. Двамата прекараха време на снимачната площадка заедно и постепенно се опознаха. Те постепенно започнаха да излизат и да се срещат. В рамките на една година двойката се сгоди. Те се ожениха четири години след годежа си през юли 2014 г. Двойката също е родител на две очарователни деца. Том също каза, че настоящата му съпруга му е помогнала да преодолее разбито сърце, което е имал в предишната си връзка. Четиричленното семейство е доволно.

Том Харди обсъжда своето пътуване по грешния път.

Том Харди, бившият съпруг на Сара Уорд, говори за своето пътуване по грешния път и как се е върнал, за да се докаже. Той се срещна с Кени Рос, който преди десетилетие беше подпомаган от „Принцовия тръст“. Кени говори за своя произход и как помага на хората да станат по-добри версии на себе си.

Кени попита какво ужасява Том най-много, на което той каза, че всичко го плаши, включително загубата на контрол, липсата на очакване и очакването нещо да се обърка. Том също така заяви, че е бил наркоман и алкохолик, така че животът му е имал много възходи и падения. Той описа как Еверест е очевидно за изкачване, защото е там, но става дума за личен Еверест, който никой не може да види, и това пътуване до върха на планината и обратно надолу, в битка с опасности, които никой освен този човек не може да види.

С две думи, той имаше предвид никога да не се отказва от жизнеността си. Когато го попитаха за първия си спомен, Том каза, че вероятно е преразглеждане и ограничаване, което го е довело до мястото, където е сега, и той е изключително благодарен за това.

Ранен живот и детство

Сара Уорд е родена в Съединените щати през 1977 г в Лос Анджелис, Калифорния. Настоящата й възраст е 43 години. От друга страна, Сара Уорд е християнка и американска гражданка. Има повече информация за семейството, възпитанието и образованието на Сара Уорд, тъй като тя поддържа перфектна дистанция между медиите и обществеността. Въпреки това изглежда, че е добре образован човек.

Височина тегло

Сара Уорд има среден ръст от 5 фута 5 инча, или 165 см или 1,65 м, що се отнася до вида на известната й бивша съпруга. Сара също тежи 61 кг (134 фунта). По същия начин размерите на тялото й са 33-25-35 инча и тя носи сутиен с размер на чашката 30 B. Сара има прекрасни лешникови очи и дълга кестенява коса. Известната знаменитост носи обувка с размер 7 (САЩ). Сара Уорд също има светъл тен, стройно тяло и прекрасно лице.

Нетна стойност

Един производител прави среден доход от 370, според Glassdoor. Предполагаме, че тя също печели сравнима сума пари. Твърди се, че Том има феноменална нетна стойност от 30 милиона долара към 2022 г , които е натрупал чрез актьорската си кариера. Том участва във филми като Mad Max: Fury Road, The Revenant и Inception.

Освен във филми, той участва и в телевизионни програми. The Virgin Queen, Cape Wrath, The Take, CBeebies Bedtime Stories и Taboo са сред телевизионните му роли.

Отличията и постиженията на Том

Той спечели много отличия за изключителното си представяне, включително Наградата на Британския независим филм, Наградата на Асоциацията на филмовите критици в Лос Анджелис, Наградата BAFTA, Наградата за филм на критиците и наградата на Лондонския кръг на филмовите критици.

Той също така е номиниран за телевизионните награди BAFTA, филмовите награди на MTV, наградите People's Choice, британските независими филмови награди, европейските филмови награди и наградите AACTA.

Любопитни факти

  • Сара Харди е първата съпруга на Том Харди.
  • Елизабет Ан Харди и Чипс Харди са родители на бившия й съпруг Том.

Популярни Публикации