Сара Талаби - Знайте за слуховата приятелка на Тимоти Шаламе

Тимъти Шаламе , звезда от „Дюн“, предизвика слухове за срещи със Сара Талаби, след като двамата бяха видени да се целуват и танцуват на Coachella 2022.

Слуховете започнаха да циркулират, че Сара е приятелката на Шаламе, след като информатор каза на клюкарския акаунт в Instagram Deuxmoi, че двамата танцуват заедно. Съветът включваше и снимка.

Deuxmoi получи информация, че Сара Талаби и Тимоти Шаламе се срещат, след като двамата бяха забелязани заедно в Coachella.Докато мнозина предполагаха, че Шаламе се среща със Сара, друг източник каза на Deuxmoi, че актьорът е виждан и с други модели, включително Шантел Джефрис и Синди Улф.

Не съм сигурен коя е Сара Талаби, но вие ми казвате, че тя не е на тази снимка…, написа типстърът. Крайният резултат е, че Тими прекара уикенда с различни жени; просто остави детето да живее.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Сара Талаби (@thesarahtalabi)

Сара Талаби отговаря на слуховете за срещи

Сара се обърна към слуховете за запознанства в изявление пред Page Six, след като те набраха сила. Този уикенд посетих Coachella, както и Revolve Festival и няколко други частни партита. Това са мои снимки; сестра ми близначка Лия Талаби също присъстваше, написа тя.

Всички просто се отпускахме и танцувахме на музиката. Това беше най-невероятната нощ в живота ми.

И докато Сара потвърди, че снимките са на нея, тя не навлезе в повече подробности за романтичната си връзка с Шаламе.

Тя се опита да отклони вниманието от въпроса за целувката му, като спомена глобалното затопляне.

Всички ме питат дали съм целувала Тимъти Шаламе на Coachella, което е справедлив въпрос, се казва в изявлението.
Въпреки това, страхотен въпрос за нашите световни лидери би бил да се запитат защо сега Земята губи 1,2 трилиона тона лед годишно поради глобалното затопляне и защо реформата на климатичната криза е напълно неефективна.

Сара завърши изявлението си, като насърчи всички да се свържат с местните си представители и да попитат за ситуацията.

Коя е слуховата приятелка на Тимотей Шаламе Сара Талаби?

Сара Талаби е модел, инфлуенсър и активист, който е работил с компании като Victoria’s Secret. Като инфлуенсър в Instagram тя е работила с известни марки като Public Desire и Pretty Little Things.

Освен като модел, Сара е прекарала значително време в застъпничество за екологични и глобални проблеми. Моделът е съавтор на тяхната собствена книга, The Intersectional Feminist: How to Amplify Marginalized Voices in the Feminist Movement, заедно със сестра си близначка Лия.

Освен това те са съоснователи на организацията с нестопанска цел Intersectionality For Feminists (IFF). Според уебсайта на организацията, IFF е феминистка общност и център за ресурси, който се фокусира върху BIPOC и исторически недостатъчно представените феминистки гласове.

Чрез видео поредица, наречена IFF Updates, близнаците Талаби и тяхната майка Клем Талаби информират публиката за текущите събития и как да приложат междусекторния феминизъм за справяне с проблемите. IFF достигна до над 10 милиона души чрез съдържанието си в YouTube, Instagram и TikTok.

Близнаците Талаби също натрупаха значителна база от фенове в различни социални медийни платформи. Само Сара има над 1,5 милиона последователи в Instagram. Акаунтът на близнаците в TikTok има над 440 хиляди последователи.

Популярни Публикации