Сара Шрайбер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Сара Шрайбър е добре известен американски задкулисен интервюиращ в WWE. Сара Шрайбър е много талантлива личност, освен че е певица, актриса и продуцент. Шрайбер започва кариерата си в киното, преди да подпише с WWE през 2018 г. Научете всичко Възраст на Сара Шрайбър, съпруг на Сара Шрайбър, нетна стойност на Сара Шрайбър, кариера на Сара Шрайбър и още

Бързи факти

Пълно име: Сара Шрайбър
Дата на раждане: 31 май 1983 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Интервюиращ
Държава: Съединени щати
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: по отношение
Съпруг Чад Дънбар
Нетна стойност 500 000 долара
Заплата 55 000 долара
Родно място Нътли
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян
образование Университет на Маями

Биография на Сара Шрайбър

Сара Шрайбър е роден на 31 май 1983 г. в Нътли, Ню Джърси. В момента тя е на 39 години. Тя е запазила в тайна личния си живот и този на родителите си. След като завършва гимназия, Сара посещава университета в Маями и получава бакалавърска степен по изящни изкуства по музикален театър.

Височина и тегло на Сара Шрайбър

Шрайбер е висок пет фута и четири инча и тежи 60 килограма.кариера

Сара постигна известност след успешна кариера и по този начин много неща за ранния й живот не са известни. Интервюиращият на WWE започва професионалната си кариера през 2006 г., появявайки се във филми и телевизионни предавания като Сексът и градът и Късното шоу на Дейвид Летърман. Освен това тя е флейтист и обучена певица и музикант.

Сара нямаше много филмови възможности. През 2015 г. тя е избрана в три филма: Cam Girls, Reunion и Agent Carter. Шрайбер беше домакин на пилотния филм Hangover Gourment на Lance Bass Productions. След като преживява някои възходи и падения в актьорската си кариера, Шрайбер започва да се подготвя за водещи на предавания. Бившата актриса направи впечатление като член на излъчващия екип на NXT по време на Седмицата на WrestleMania 2018. Сара започна кариерата си като говорител на ринга и водещ на няколко събития на живо на NXT.

Сара премина от WWE NXT към WWE Smackdown след престой в NXT. Откакто се присъедини към франчайза, тя работи като интервюиращ на пълен работен ден извън ринга. Шрайбер има няколко изяви на събития на WrestleMania. Наскоро тя беше кореспондент зад кулисите на WWE Monday Night Raw.

Сара Шрайбър Нетна стойност

Приблизителната нетна стойност на Сара Шрайбър е десетки милиони долари. Въпреки факта, че се занимава с актьорство от близо петнадесет години, тя няма голям успех. Обезщетението й варира между 100 000 долара и милиони долари.

Сара работи за WWE от близо четири години. Средно интервюиращият, нает от WWE, печели повече от 000. Тя възнамерява да добави значително повече през следващите дни.

Сара Шрайбър Съпруг, брак

Сара е запален потребител на социални медии. Можем да заключим от нейните публикации в социалните медии, че тя е романтично обвързана с Чад Дънбар. Двойките може да са женени, сгодени или просто да се срещат. Те не са направили никакви публични изявления относно статуса си на запознанства. Сара често актуализира хронологията си с изображения на двойката.

Двамата са изключително близки и се подкрепят един друг и обожават компанията си. Чад изглежда е природозащитник. Двойката прекарва свободното си време в пътувания до различни ваканционни дестинации. Те не споменаха нищо за първоначалната си среща.

Популярни Публикации