Сара Пол- Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Сара Пол е известна актриса, модел, медийно лице и знаменитост в социалните медии от Лондон, Англия. Тя е добре известна в нацията с изключителното си представяне в редица американски и британски филми и телевизионни програми. Според докладите тя стана известна в нацията през 2012 г., след като изобрази мис Валентин в телевизионния сериал House of Anubis.

Бързи факти

Пълно истинско име Сара Пол.
Етническа принадлежност Смесени.
Дата на раждане Ч/Б 1983-1986.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 36-39г.
Националност британски.
Място на раждане Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Нетна стойност 1 милион щатски долара (приблизително).
Религиозно вярване християнството.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност и медийно лице.
Училище/Колеж Централно училище по реч и драма.
образование Завършвам.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Сара Пол

Сара Пол е родена в Англия, Обединеното кралство на родители англичани и сега живее в Лондон, Англия поради кариерата си. Тя ефективно пази личния си живот скрит от своите последователи. Вярваме, че е родена между 1983 и 1986 г. въз основа на нейния външен вид. Според това тя е на възраст 36-39 години (към 2022 г.) и е с британска националност. Завършила е образованието си в престижно училище в района. Тя учи актьорско майсторство в Central School of Speech and Drama след завършване на бакалавърската си степен.

Височина и тегло на Сара Пол

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сара Пол е висока 5 фута 5 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има черни очи.  Сара Пол

Сара Пол Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Сара Пол? Тази млада актриса печели пари от различни области, включително моделиране, актьорско майсторство, реклама и др. Тя взема разумен хонорар за всеки филм и сериал. Тя живее в хубава къща със семейството си и я поддържа чиста. Тя украсява къщата си с дивани, полилеи, завеси, експонати и други предмети. Сара Пол има приблизителна нетна стойност от милион (приблизително).

кариера

Сара Пол има дълга история на театрални изяви, преди да започне професионална актьорска кариера. Една минута, Триумфът на любовта, Селестина, Лунен танц и други пиеси са сред нейните творби. Според нейния IMDb, тя започва професионалната си актьорска кариера през 2001 г. с телевизионния сериал „Judge John Deed“. През следващата година тя е избрана за две шоута, Casualty и Ultimate Force.

След това тя започва да печели значителни роли във филми и телевизионни предавания. През 2012 г. тя играе мис Валентин в телевизионния сериал „Къщата на Анубис“. Тя се появява в 13 епизода от сериала „EastEnders“ като Лаура Авоинка от 2003 до 2021 г. Наскоро тя участва във филма на Hulu Original „Matriarch“.

Сара Пол Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сара Пол? Пол е брилянтно момиче, което сега се фокусира единствено върху актьорската си кариера. Когато хората започнаха да я разпознават за работата й, те започнаха да разпитват за личния й живот. Тя никога не е разкривала нищо за личния си живот или приятеля си. Тя е прекарала много време с други актьори, но не е казала нищо за партньора си.

Вероятно тя иска да запази семейния си живот в тайна. Смятаме, че е омъжена дама въз основа на нейната възраст, но самоличността на съпруга й е неизвестна. Информацията за семейното й положение пък е само предположение.

Популярни Публикации