Сара Мауро- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, брак, съпруг

Сара Мауро е съпругата на Джеф Мауро, най-известен като съ-водещ на сериала Food Network The Kitchen и водещ на Sandwich King и в 24.

Той никога не се стеснява да признае, че съпругата му е движещата сила зад неговия успех. В актуализация от септември 2021 г. той напомни на своите 531 000 последователи в Instagram, че щеше да се разпадне след месеци на снимане и пътуване от място на място, ако не беше търпението и глупаво оптимистичното отношение на жена му. Научете повече за Wiki на Сара Мауро, биография, възраст, височина, тегло, нетно състояние, брак, съпруг, кариера

Бързи факти

Истинско име Сара Мауро
Псевдоним Сара
Известен като Съпругата на Джеф Мауро
Възраст 41 години
рожден ден N/A
Родно място Съединени щати
Знак за раждане зодия Дева
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 (1,65 м)
Тегло прибл. 54 кг
Измервания на тялото прибл. 34-26-39 инча
Размер на чашката на сутиена 35 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5,5 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 2,3 милиона долара (USD) към момента

Сара Мауро Възраст, Рожден ден,

Тя е роден в 1980 г в САЩ. Тя е 41 години към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Тя е израснала в Америка, заедно с родителите и братята и сестрите си. По същия начин тя е американска гражданка. Тя е от бялата етническа принадлежност. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, тя е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.Биография на Сара Мауро, Wiki, родители и националност.

Сара признава колко е щастлива, че е родена от най-прекрасните родители, които можете да си представите. Баща й и майка й, добави тя, също са най-добрите баба и дядо, които мога да си пожелая. Родителите и съпругът на Сара изглежда се разбираха добре.

Сара и нейното семейство живееха в Ривър Форест, Илинойс, по време на писането на тази статия. В резултат на това има голям шанс тя да е американка. Съпругът й е италиано-американец, разбира се. Той е роден и израснал в Елмууд Парк, Илинойс.

Височината, теглото и измерването на тялото на Сара Мауро

Сара Мауро има младежки вид. Според последните доклади, Сара Мауро е висока 5′ 5″ и тежи под 54 кг . Винаги е била в добра форма. В случай, че сте любопитни, Сара не беше единствената в семейството си, която се бореше със загуба на тегло. Вместо това съпругът й беше този, който някъде през 2016 г. загуби около 50 паунда по безопасен, постепенен и последователен начин.

Обикновено не съм толкова ефектен като баща си, но се гордея с фитнес пътуването си, написа той.

Сайтове за социални медии на Сара Мауро.

Сара Мауро, която е най-добра приятелка с Деана Аббинанти от шести клас, участва в Instagram, Facebook и Twitter през годините.

Тя натрупа най-много последователи в Instagram с 14 хиляди (през септември 2021 г.).

Печалбите и нетната стойност на Сара Мауро

Сара Мауро е била медицинска сестра. По онова време не беше ясно защо е напуснала работата. Освен това допълнителна информация за нейната професия и образование остава скрита от медиите и широката общественост.

Въпреки че нямахме представа каква е нетната й стойност, тя със сигурност има право на наскоро оценените 2,3 милиона долара на Джеф Мауро за 2021 г.

Джеф започна да включва местните ресторанти в Чикаго във фона на шоуто си, след като беше обявен за победител в седмия сезон на конкурса Food Network Star.

Джеф получава бакалавърската си степен през 2000 г. от университета Брадли в Пеория, Илинойс. Там учи радио и телевизия. През август 2020 г. той публикува първата си готварска книга. Романът на Джеф, Хайде, беше подготвян почти две години и раздаде неговите единадесет страхотни рецепти дори за най-натовареното домакинство.

Сара беше помолила последователите си да помогнат на Джеф в новото му пътуване, защото той се гордееше с работата си.

Джеф написа сам всяка дума в тази книга. Всичко е там, кръв, пот и сълзи! @jeffmauro, толкова се гордея с теб. Поръчайте предварително своя днес в Amazon.

  Инфографика за биография на Сара Мауро

Биография на Сара Мауро

Връзката, сватбата и децата на Сара и Джеф Мауро

Сара Мауро и Джеф Мауро ще отпразнуват 16-ата си годишнина от сватбата на 17 септември 2021 г. Сара написа по повод на много по-млада тяхна снимка, … броейки благословиите ми и благодарейки на моите щастливи звезди за живота, който имаме.

Когато двамата се срещнаха в колежа като първокурсници, те почувстваха нещо, което никога преди не бяха чувствали. Сара, според Джеф, беше първата му страст. Но никой не знаеше дали Сара е в същата лодка.

Двамата започнаха да се срещат, когато и двамата бяха на 21 години и оттогава са заедно. Двамата си размениха сватбени обети на 17 септември 2005 г. А появата на единственото им дете през 2008 г. ги зарадва още повече.

Лоренцо Мауро, синът на Сара и Джеф, е в светлината на прожекторите от дете. Той има пълен контрол върху споделянето на родителите си в социалните медии. Младият мъж, който все още учи, има собствен акаунт в Instagram, където се идентифицира като YouTuber, фен на чийзбургерите и любител на кучета. Той също беше член на училищна група и се научи да свири на барабани и китара.

ЧЗВ

Коя е Сара Мауро?

Тя е популярна като съпругата на Джеф Мауро.

На колко години е Сара Мауро?

Тя е на 41 години към 2021 г

Каква е нетната стойност на Сара Мауро?

Тя има приблизителна оценка нетна стойност от около 2,3 милиона

Кой е съпругът на Сара Мауро?

Джеф Мауро е съпругът на Сара Мауро

Колко висока е Сара Мауро?

Тя стои на височина 5 фута 5 инча.

Популярни Публикации