Сара Карстенс- Нетна стойност, Wiki, възраст, гадже, височина, религия, кариера

Сара Карстенс е добре позната TikTok звезда. Тя привлече много внимание с публикуването на POV и кадри със синхронизиране на устни, както и влогове в профила си в уебсайта за споделяне на кратки видеоклипове. Тя имаше над милион фенове и над 40 милиона гледания към лятото на 2021 г. Тя все още има поне два много популярни акаунта в Instagram. Тя има повече от 2,3 милиона последователи. Тя споделя уебсайта в други платформи за социални мрежи ежедневно. Включете се, за да научите повече за Уикипедия на Сара Карстенс, профил, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетно състояние, семейство, кариера и няколко други подробности.

Бързи факти

Истинско име Сара Карстенс
Псевдоним Сара
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 19 годишен
рожден ден 7 юли 2001 г
Родно място Германия
Знак за раждане Рак
Националност Немски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 4 инча (1,64 м)
Тегло прибл. 50 кг (110 паунда)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
Запознанства/гадже Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 0 K – 0 K
Марки N/A
Хоби Купони, туризъм

Биография на Сара Карстенс, възраст, рожден ден

Сара на Карстен рожденият ден беше на 7 юли 2001 г. Тя е 19 годишен. Тя е от смесена раса и има германско гражданство. Нейната зодия е Рак. Нейната родина е Германия. Тя е отгледана в Дубай. Семейството и произходът на Сара Карстенс са неизвестни. Майка й и баща й също направиха няколко изяви в нейните записи. Тя все още има братя. Тя има брат или сестра, който е по-голям от нея. По отношение на квалификацията има добро образование. През юни 2020 г. тя ще завърши гимназия в Германия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Сара Карстенс? Тя е висока 5 фута 4 инча или 1,64 метра или 164 сантиметра. Тя тежи приблизително 50 килограма (110 фунта). Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Пропорциите на тялото й са 34-28-40 сантиметра. Тя има ниво на чашката на сутиена 34 B.  Сара Карстенс

Сара Карстенс позира за снимка Източник: Instagram

Сара Карстенс Нетна стойност

Каква е нетната стойност на Сара Карстенс? Тя е много привлекателна и в резултат на това нейните модни и моделски изображения имат много последователи. Нейното нетно състояние се очаква да бъде между 0 - 0 милиона към 2021 г.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Sara-marie Carstens (@saramariecarstens)

Професионален живот, кариера и стил на живот

Тя направи своя дебют в YouTube през септември 2018 г. с TRY-ON HAUL 2018 + vlog #1. Първият й видеоклип в YouTube, надхвърлил 10 000 харесвания, беше I.MPULSIVELY CUTOFF MY OWN HAIR през 2019 г. Нейният акаунт в Instagram включва снимки на начин на живот и красота, както и селфита. Нейните истории в Instagram бяха изцяло за начин на живот, мода, танци и пътувания.

Гадже и срещи

С кого се среща Сара Карстенс? Към 2021 г. тя е сама. Тя има огромна група от връстници и обширна социална мрежа. Тя има набор от лични приятели и бракове. Тя има дълбоки религиозни убеждения. Тя обича да пътува и участва в нововъзникващи събития, артистични форми и изпълнители.

  Инфографика за биография на Сара Карстенс

Биография на Сара Карстенс

Факти

  • Сара Карстенс започна да публикува в приложението за социални мрежи TikTok.
  • Скоро тя придоби значителен брой фенове. Тя споделя предимно комедийни изображения, видеоклипове с танци и синхронизиране на устни.
  • Говори се, че е необвързана.
  • Въпреки това има съобщения, че тя се среща със звездата на TikTok Брайс Хол.
  • Сара Карстенс също е модел.
  • Тя е ентусиазирана млада дама, която обича дейности като футбол, бейзбол и баскетбол.

Популярни Публикации