Сара Карпентър- Нетна стойност, биография, възраст, височина, гадже, етническа принадлежност, кариера

Сара Карпентър е модел и актриса от САЩ. Тя е сестра на Сабрина Карпентър от Girl Meets World. По същия начин тя има значителни последователи в социалните медии, с над 1,2 милиона последователи в Instagram. По същия начин тя има блог в Tumblr, наречен papergirlsinpapertowns. Научете повече за нетната стойност на Сара Карпентър, биография, възраст, височина, гадже, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Сара Карпентър
Дата на раждане: 10 октомври 1996 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Instagram звезда, актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Пейтън Кларк
Нетна стойност 4 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 35-25-35 инча
Родно място Пенсилвания
Националност американски
баща Дейвид Карпентър
Майка Елизабет Карпентър
Братя и сестри Три (Сабрина, Шанън и Кейла)
Instagram Instagram на Сара Карпентър
IMDB Сара Карпентър IMDB

Възраст и ранен живот на Сара Карпентър

Сара Карпентър е родена на 10 октомври 1996 г. в Пенсилвания, САЩ. Тя е на 24 години и е зодия Везни. Тя е гражданин на Съединените щати. По същия начин пълното й име е Сара Елизабет Карпентър.

Дейвид Карпентър е името на баща й, а Елизабет Карпентър е името на майка й. По същия начин тя има две сестри на име Сабрина и Шанън. Сара Карпентър и Сабрина Карпентър също са много близки. Те дори са работили заедно в множество платформи. Сара обича да прекарва време със семейството и сестрите си и цени любовта и подкрепата, които получава от тях.Височина и тегло на Сара Карпентър

Колко висока е Сара Карпентър? Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи 50 килограма. Другите й измервания на тялото, като размера на гърдите, талията и бедрата, също са 35-25-35 инча. Сара също има кафява коса и сини очи.

Професионален живот и кариера

Сара Карпентър започва да си сътрудничи по музика със сестра си, Сабрина Карпентър, в ранна възраст. Сара започва кариерата си през 2014 г. с телевизионното шоу Girl Meets World. Тя изобразява както героя Сара, така и неназован покровител на Café Hey. По същия начин нейната сестра Сабрина Карпентър изигра главна роля в сериала.

Освен актриса, Сара е основен влиятел в социалните медии, особено в Instagram. В своите социални медийни платформи тя е работила с известни марки като Macy’s, Pop & Suki’s, Hairinfinity и други, за да популяризира техните продукти и услуги. Сара също е добре известна със своите фотографски способности. Тя също е участвала в редица награди, включително Радио Музикалните награди на Дисни.

Освен това, с голям брой последователи в социалните медии, Сара Карпентър намира за по-лесно да популяризира различни марки на своите платформи. Тя е откровена относно възгледите си за живота. Сара управлява и добре познат блог в Tumblr, наречен papergirlsinpapertown. Тя също се появи в песента на сестра си Сабрина Eyes Wide Open с останалата част от тяхната музикална група. Тази песен също стана доста популярна сред тийнейджърите.

Сара Карпентър Гадже и срещи

Кой е гаджето на Сара Карпентър ? Има връзка с Пейтън Кларк. Двойката има истински интимни отношения един с друг. По същия начин двойката показа колко силна е връзката им в множество платформи. Сара го нарича свое гадже и той отвръща със същото. Освен това те често публикуват очарователни селфита в профилите си в Instagram, за да изразят любовта си един към друг.

Нетната стойност на Сара Карпентър 2022 г

Колко е нетната стойност на Сара Карпентър? Към октомври 2022 г. приблизителната нетна стойност на Сара Карпентър е 4 милиона долара. Основният източник на доходи на Сара Карпентър е Instagram, както и актьорската й кариера.

Също така, знайте за Нетна стойност на Рича Мурджани, биография, възраст, височина

Популярни Публикации