Сара Канинг - Wiki, биография, възраст, височина, кариера, нетна стойност

Сара Канинг е утвърдена канадска актриса, добре известна с появата си на Джена Сомърс в сериала на CW Дневниците на вампира. Сара Канинг участва в „Колекция от нещастни събития“ на Netflix като Жаклин. По същия начин тя се появява във филма от 2009 г. Black Ground. Разгледайте повече за Wiki на Сара Канинг, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Пълно име Сара Канинг
Дата на раждане 14 юли 1987 г
Възраст 34 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число 10
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Женски пол
Професия актриса
Държава Канада
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 58 кг
Семейно положение вдовица
Съпруг Майкъл Чейс Морис
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Лешниково синьо
Цвят на косата Рус
Родно място Гандер, Нюфаундленд
Националност канадски
образование Гимназия Bev Facey Community
баща Уейн Канинг
Майка Дафне консервиране.
Facebook Сара Канинг във Facebook
Twitter Сара Канинг в Twitter
Instagram Сара Канинг в Instagram
IMDB Сара Канинг IMDB
Седмица Сара Канинг Wiki
Марки N/A
Височина N/A

Биография на Сара Канинг, възраст, семейство

Коя е Сара Канинг? Сара Канинг, дъщерята на Уейн и Дафни Канинг, е родена на 14 юли 1987 г. в Гандер, Нюфаундленд. В момента тя е на 34 години и е гражданин на Канада. Сара израства в Шерууд Парк, близо до Едмънтън Албърт, и прекарва младостта си в Браунс Арм, Нюфаундленд. Канинг е фен на фигуристите от тийнейджърска възраст. Тя посещава гимназия F.R Haythrone и започва да се занимава с театър.

По същия начин тя завърши образованието си в „Bev Facey Community High School“. Докато беше там, тя успя да участва в различни сценични продукции. Тя също участва в театрални представления на „Festival Location“.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Сара Канинг? С Официалното име на Ара Канинг е Сара Канинг. Стои си Висок е 5 фута 6 инча (168 м) и тежи 58 кг. По същия начин тя има бледа кожа, великолепни руси кичури и ослепителни лешникови сини очи.

  Сара Канинг

Сара Канинг позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Що се отнася до социалните мрежи, тя е добре позната на неговия сайт „@saracanning“ в Instagram, където той има 285 хиляди последователи. По същия начин тя използва Twitter и има 141 хиляди фенове, докато той няма присъствие във Facebook.

Нетната стойност на Сара Канинг

Каква е нетната стойност на Сара Канинг? По отношение на нейната нетна стойност, той вече изкарва приличен живот от актьорската си работа. Смята се, че стойността на Сара Канинг е 1,5 милиона долара. Към 2022 г. Освен това няма достъп до подробности за неговото заплащане или нетната стойност на активите

Професионален живот, кариера и стил на живот

Канинг прави своя професионален актьорски дебют в Citadel Theatre в Едмънтън на 18 в „1984“ на Джордж Оруел. От друга страна, тя се концентрира върху работата си и започва да се съсредоточава върху образованието си, записвайки се в „Университета на Алберта“, за да преследва публични изкуства. Сара реши да потърси кариера в медиите. Тя напусна колежа, за да продължи кариерата си на актриса. След това се премества във Ванкувър, завършва едногодишна програма по актьорско майсторство във филмовото училище във Ванкувър и се дипломира през 2007 г.

След като завършва филмово училище, тя участва в едногодишен актьорски проект, като първата й поява е в Paparazzi Princess: The ‘Paris Hilton’ Story през 2008 г. Тя също така описва ‘Nicky Hilton’, известна телевизионна личност. По същия начин тя участва като гост-звезда в базирания на DC Comics сериал „Smallville“, както и като британско момиче на име „Маги Макгрегър“ в канадския исторически трилър филм „Black Field“. Освен това тя се появява в CW TV схема „Дневниците на вампира“ през 2009 г. като „Джена Съмърс“; бивше дете, превърнало се в грижовна леля.“ Сара също беше на относителна възраст спрямо героя си. Гримьорът и стилистът на гардероба работят усилено, за да я направят да изглежда по-възрастна, отколкото е.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Сара Канинг? Сара се съгласява да се примири завинаги, след като си създаде добро име. През 2008 г. Сара се омъжи за приятеля си Майкъл Чейс Морис. За съжаление тя загуби съпруга си през 2011 г., само две години и половина след брака им. Все още е неомъжена.

Факти

  • Сара Канинг е утвърдена канадска актриса, добре известна с появата си на Джена Сомърс в сериала на CW „Дневниците на вампира“.
  • Сара Канинг участва в „Колекция от нещастни събития“ на Netflix като Жаклин.
  • След като завършва филмово училище, тя участва в едногодишен актьорски проект, като първата й поява е в Paparazzi Princess: The ‘Paris Hilton’ Story през 2008 г.
  • Тя също изобрази „Ники Хилтън“, добре позната телевизионна личност.
  • В допълнение, тя се появи в схемата на CW TV „Дневниците на вампира“ през 2009 г. като „Джена Сомърс; бивше дете, превърнало се в грижовна леля.

Популярни Публикации