Сара Хъфман - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Сара Хъфман е бивш професионален футболист от САЩ. Сара Хъфман също е добре известна със способността си да играе като полузащитник. Наскоро тя игра за Portland Thorns FC на NWSL.

Бързи факти

Пълно име: Сара Хъфман
Дата на раждане: 05 март 1984 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: футболист
Държава: Америка
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Разделям Аби Вамбах
Нетна стойност милиона до милиона
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Данбъри, Кънектикът,
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
образование Университет на Вирджиния

Биография и възраст на Сара Хъфман

Сара Айлийн Хъфман , по-известна като Сара Хъфман, е родена на 5 март 1984 г. в Данбъри, Кънектикът, САЩ. В момента тя е на 38 години и е гражданин на САЩ. Освен това тя е от кавказка етническа принадлежност и е родена под знака на Риби. Хъфи е и прякорът му. Няма много информация за нейните родители, братя и сестри или детски дни. Освен това можем да предположим, че родителите й са я отгледали добре като дете.

Образование на Сара Хъфман

По отношение на академичната си кариера тя посещава гимназия Маркъс за основното си образование. Тя беше футболистка в гимназията. По-късно тя посещава Университета на Вирджиния, където започва да свири.Височина и тегло на Сара Хъфман

Сара е висока 5 фута 4 инча и тежи приблизително 57 кг. Освен това тя има черна коса и кафяви очи и няма информация за другите й измервания на тялото.

  Сара Хъфман

Сара Хъфман (Източник: Pinterest)

кариера

Започва кариерата си като колежанка за Кънектикът. След като се записва в Университета на Вирджиния, Сара започва четири години и става ключов играч за своята Алма матер. По същия начин нейният опит в колежа я издига до известност като полузащитник. Тя отбеляза 12 гола и асистира за 28 други по време на кариерата си в колежа.

Професионалната кариера на Сара започва с Вашингтон Фрийдъм Резерви през 2001 г. Кариерата на полузащитника е прекъсната само след един сезон, с два гола в 17 изяви. По същия начин Roa IL, норвежки клуб, подписа с нея неразкрит договор за следващия сезон. Сара имаше най-голям успех там, като отбеляза 14 гола в 13 мача за отбора и им помогна да спечелят Купата на Норвегия. Тя се завърна в родната си страна Америка след сезон, за да играе за Washington Freedom, базиран в Мериленд отбор.

Въпреки силното цялостно представяне, тя отбеляза само един гол в 22 мача. Докато тя и съотборниците й пътуваха няколкостотин мили на юг до току-що реконструирания magicJack. Въпреки това тя подписа договор с Pali Blues от W-League. Едновременно с това халфът допринесе за непобедения рекорд на клуба и евентуалната победа в първенството на Западната конференция. По същия начин, в драфта на NWSL College за 2015 г., Портланд Торнс прие размяната на Кънектикът за Къртни Ветцел и Катрин Уилямсън в замяна на избор от първия кръг в драфта за 2013 г.

Тя започна с отборите U-16/17/19/21/23, преди да премине към старшия отбор. Откакто спечели Световното първенство на FIFA U-19 за жени през 2002 г., нейната младша кариера е вълнуваща. Сара успя да добави Северната купа към списъка си с постижения, след като я спечели през 2004 г. с отбора U-21. В резултат на бързото й развитие тя беше избрана за старши футболен отбор през 2010 г.

Нетна стойност и награди на Сара Хъфман

Получила е множество отличия и награди. Тя е два пъти NSCAA All-American и два пъти Soccer America MVP. Тя беше обявена за защитник на годината на ACC и за играч на годината на щата Вирджиния през 2004 г. По същия начин тя беше All-American на Soccer Buzz, MVP на Soccer America и MVP на Soccer America през 2005 г.

Тя е натрупала значително състояние като футболист. Що се отнася до нетната й стойност към октомври 2022 г., приблизителната й нетна стойност варира от 5 до 8 милиона долара. Въпреки това тя не е разкрила доходите или заплатата си.

Сара Хъфман Гадже, Запознанства

В момента е необвързана и лесбийка. Преди това тя беше омъжена за колегата си футболист Аби Вамбах. На 5 октомври 2013 г. двойката мина по пътеката и размени свещени брачни обети. Освен това събитието се проведе в красив курорт в Хавай. За съжаление този брак не се получи. Пристрастеността на Мери към наркотиците и алкохола предизвика разкол между тях двамата. Двойката се разведе законно на 12 септември 2016 г. В момента Сара не е засегната от слухове или противоречия и се концентрира върху кариерата си.

Популярни Публикации