Сара Бини обяви, че е диагностицирана с рак

Сара Бини , английска телевизионна личност, заяви, че се бори с рак на гърдата и в момента се лекува. В интервю за The Telegraph на 29 август 50-годишната жена каза, че е имала лек срив, след като е научила диагнозата си. Тя обаче каза:

Имам късмета да живея в семейство, в което всички разговаряме.

Телевизионният оператор твърди, че тя е преминала първия си кръг химиотерапия миналата седмица и че ще й предстои облъчване и операция по-късно тази година. Тя също спомена, че е една крачка пред болестта. Телевизионната звезда разкри още, че е подстригала косата си с помощта на семейството си и я е дала на благотворителна организация, която предоставя безплатни перуки на деца с рак. Бини каза, че винаги е очаквала да бъде диагностицирана с рак на гърдата и е чакала 40 години, за да чуе тези думи. Тя беше загубила майка си Ан от същата болест, когато беше на 10 години, когато майка й беше на 39 години.Всичко за Сара Бини и нейното семейство.

Сара Бийни е специалист по недвижими имоти, предприемач, телевизионен водещ и писател. Тя е добре известна с водещите телевизионни програми като Help! Къщата ми се руши. Новият живот на Сара Бийни на село и Стълбата на имотите Бийни преди това е работил за организацията с нестопанска цел Save the Children и е съосновател на MySingleFriend, приложение за запознанства, разположено в Обединеното кралство. Бийни изрази желание да продължи да работи въпреки диагнозата си рак. Тя каза, че работи върху нов сериал на Channel 4, както и върху книга, която ще излезе по-късно тази година.

 Сара Бини

Греъм Суифт и Сара Бийни са женени от 2003 г. Те се срещнаха за първи път, когато бяха на 18 и 19 години. Нейният брат Дикон, който в момента е женен за сестрата на Греъм, Каролайн, ги свърза на среща на сляпо. Те се влюбиха скоро след срещата си и се преместиха в апартамент, който притежаваха заедно.

Греъм е 49-годишен професионален художник, чиято работа е показвана в няколко художествени изложби. През 2020 г. обаче той заяви, че е замразил професията си, за да се концентрира изцяло върху възстановяването на изоставена млечна ферма. Сара и Греъм получиха четирите си момчета, Били, 17, Чарли, 15, Рафърти, 13 и Лори, 12, скоро след брака им. Семейството притежава и много домашни любимци.

 Сара Бини

През 2010 г. водещият започна да описва реновирането на Rising Hall, старинна къща, включена в списъка от II степен в Rising, Източен Йоркшир, за сериала на Channel 4 Restoration Nightmare на Beeny. Имотът беше ремонтиран и превърнат в семеен дом и място за сватба, преди да бъде продаден през 2019 г. Семейството на Сара Бийни мигрира от Лондон, след като придоби фермата за овце от 220 акра (90 хектара) в Съмърсет през август 2018 г. Те работят върху оттогава. Бийни разкри пред Hello Magazine през март 2019 г., че преместването на семейството й е инициатива на съпруга й. Тя продължи, като каза:

Греъм винаги е искал да напусне Лондон и ние винаги сме се надявали да дадем на момчетата идилията на детството на лястовиците и амазонките.

Тя каза още, че двойката планира в бъдеще внуците им да живеят в имота.

Популярни Публикации