Sapphire Elia- Възраст, Биография, Гадже, Нетна стойност, Височина, Тегло

Сапфир Елиас е музикант, модел и актриса от Англия. Сапфир Елия е актриса, която се е появявала във филми като I Am Vengeance (2018), Britannia High (2008) и Emmerdale (1972). По същия начин тя е включена сред тези известни хора и като една от най-богатите телевизионни актриси, родени в Англия. Разгледайте повече за Sapphire Elia Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Сапфир Елиас
Дата на раждане 15 април 1987 г
Възраст 34 години
Хороскоп Овен
Късметлийско число 8
Щастлив камък Диамант
Щастлив цвят червен
Най-доброто съвпадение за брак Лео
Пол Женски пол
Професия Актриса, модел, певица
Държава Лондон
Височина 5 фута 2 инча (1,57 м)
Тегло 65 кг
Семейно положение по отношение
Запознанства Матю Джеймс Томас
Нетна стойност 1 милион долара
Националност британски
образование Завършила Театрална школа Силвия Янг
баща Деклан Мейси
Facebook Сапфир Илия Фейсбук
Twitter Сапфир Елия Twitter
Instagram Сапфир Елия Instagram
IMDB Сапфир Елия IMDB
Седмица Sapphire Elijah Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Сапфир Елия Био, възраст, семейство

Сапфир Елия е родена в Лондон на 15 април 1987 г. В момента тя е на 34 години . Елия е от гръцко-кипърски произход. Освен това тя е наполовина гъркиня и наполовина англичанка. Тя също играе младата Козет в представлението на Тревър Нън за Клетниците в Palace Theatre. Започва да работи като модел на тригодишна възраст за компании като Dolce & Gabbana и Selfridges. Бившата актриса от Емердейл беше скритата дъщеря на Джай Шарма, тъй като Елия Харт я накара да мисли, че Деклан Мейси е неин баща.

  Сапфир Елия възраст

Сапфир Елия възрастВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Сапфир Елия? Височината й е 5’2″ (футове и инчове) или 1,5748 метра (157,48 см). Теглото й е 65 кг (килограми) или 105 паунда (паунда).

  Сапфир Елиас

Sapphire Elia играе с куче Източник: Instagram

Социална медия

Застъпничеството на Sapphire Elia се разшири до търговски обекти като Twitter, Instagram и Facebook. По същия начин тя има над 10 милиона абонати в Twitter, 1 милион последователи в Instagram и 1 милион фенове във Facebook.

Sapphire Elia Net Worth 2022

Каква е нетната стойност на Sapphire Elia? Смята се, че нетната стойност на Елия е 1 милион долара към 2022 г (Приблизително) Нейното нетно състояние през предходната година (2020) беше 0 000 – милион. Нетното състояние на Sapphire Elia се е увеличило значително през 2020 г., според различни доклади. Цифрите обаче се различават в зависимост от източника. Основният източник на приходи на Елия е като телевизионна актриса (професия).

  Сапфир Елия Нетуърт

Сапфир Елия Нетуърт

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сапфирът е красив скъпоценен камък. Елия започва кариерата си като модел и след това се премества в развлекателния бизнес. По същия начин тя беше избрана за ролята на тийнейджърка Козет в постановката на Trevor Nunn Les Miserables в Palace Theatre. Тя е добре позната актриса във филмовата индустрия. По същия начин тя е добре известна с ролята си в Отмъщението. Сапфир вече има брюнетка коса вместо бяла и изглежда красива на новите снимки. Тя изглеждаше прекрасно на знойната снимка, развявайки извивките си и очаровайки феновете си.

Sapphire Elia се появи като изпълнител на Fun Song Factory на ITV за един сериал през 1998 г. Тя стана домакин на Discovery Kids две години по-късно, което доведе до двучасово телевизионно шоу, наречено Blast Off, където тя посети лагера за обучение на астронавти на НАСА за момичета . По подобен начин през 2002 г. тя играе Изабел в Енергия в Образователната програма. В допълнение, през 2006 г. тя изобразява Джема Крейг в телевизионния драматичен сериал Drama Team. Тя ефективно се явява на прослушване за музикалния драматичен сериал Britannia High през 2008 г. Елия е избрана за ролята на Клаудин Камерън. След една година тя се появява в коледна пантомима в Ричмънд театър като Снежанка. През 2010 г. тя играе ролята на Амбър във филма на канала Syfy The Black Forest. След това тя се появи в Emmerdale като Миа Мейси. През 2011 г. тя обяви, че напуска Emmerdale.

Факти

  • Сапфир Елия е музикант, модел и актриса от Англия.
  • Сапфир Елия е актриса, която се е появявала във филми като I Am Vengeance (2018), Britannia High (2008) и Emmerdale (1972).
  • Тя се появи като изпълнител на Fun Song Factory на ITV за един сериал през 1998 г.
  • Тя стана домакин на Discovery Kids две години по-късно, което доведе до двучасово телевизионно шоу, наречено Blast Off, където тя посети лагера за обучение на астронавти на НАСА за момичета.
  • По подобен начин през 2002 г. тя играе Изабел в Енергия в Образователната програма.

Популярни Публикации