Saoirse Ronan- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Сирша Ронан е млада и завършена ирландска актриса, родена в Съединените американски щати. Saoirse Ronan е добре известна с участието си в над 30 филма и телевизионни драми на толкова млада възраст.

Бързи факти

Пълно име: Сирша Ронан
Дата на раждане: 12 април 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Джак Лоудън
Нетна стойност 7 милиона долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 32-23-34 инча
Родно място Ню Йорк
Националност американски, ирландски
Религия християнството
образование Национално училище Ардатин
баща Пол Ронан
Майка Моника (родена Бренан)

Биография на Saoirse Ronan

Сирша Ронан е родена на 12 април 1994 г. и в момента е на 27 години. Тя е от квартал Бронкс в Ню Йорк и е зодия Овен. По отношение на нейните родители Моника (по баща Бренан) е нейната майка, а Пол Ронан е неин баща. И двамата й родители са родени в Дъблин, Ирландия. Като ирландка, родена в Съединените щати, тя има двойно гражданство на Съединените щати и Ирландия. Освен това второто й име е Уна.

За да разширим семейната й история, родителите й са били имигранти без документи. Родителите й избягаха от Ирландия по време на рецесията през 80-те години. Двойката срещна финансови затруднения по време на престоя си в Ню Йорк. По-късно семейството се премества в Дъблин, когато Ронан е само на три години.В резултат на това тя прекарва кратък период от детството си в Ардатин, графство Карлоу. След това тя посещава националното училище Ardattin. По-късно в живота си получава частни уроци в дома си. След това тази личност живее в Дъблин с родителите си по време на ранното си юношество.

Височина и тегло на Saoirse Ronan

Saoirse Ronan е висока приблизително 1,68 метра или 5 фута 6 инча и тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. По същия начин измерванията на гърдите, талията и бедрата на тази актриса са 32-23-34 инча. Освен това младата актриса е с руса коса и очарователни сини очи.

кариера

Сирша Ронан е известна млада актриса. Повечето хора я познават от ролите й в драми от този период. От юношеството си тя се появява в тези драми. Тази актриса е получила множество признания на толкова млада възраст. Освен това бяха връчени награди „Златен глобус“ и награда „Изборът на критиците“. Освен това младата актриса получи пет номинации за филмови награди на Британската академия, четири номинации за награди Оскар и четири номинации за Гилдията на актьорите.

Що се отнася до нейната актьорска кариера, тази актриса направи своя дебют през 2003 г. Това беше с The Clinic, ирландски медицински драматичен сериал. След това тя направи своя филмов дебют през 2007 г. с I Could Never Be Your Woman. Тази млада актриса направи своя пробив с Atonement, който също беше пуснат през 2007 г. Същата роля й донесе номинация за Оскар за най-добра поддържаща актриса.

По-късно в кариерата си тя работи по различни проекти, включително The Lovely Bones, Hanna, The Grand Budapest Hotel и Brooklyn. През 2017 г. тя участва като Lady Bird, а през 2019 г. се появява като Джо Марч в Little Women. Тя спечели награда Златен глобус за най-добра актриса – филмова комедия или мюзикъл за първата.

След това, през 2020 г., тя участва в Ammonite заедно с Кейт Уинслет. Освен това тя изигра Абигейл Уилямс във възраждането на Бродуей през 2016 г. на The Crucible. Освен това тя трябва да изиграе лейди Макбет във възраждането на „Трагедията на Макбет“ от Уест Енд през 2021 г. По същия начин Forbes посочи тази млада актриса в два от техните 30 списъка под 30 през 2016 г.

  Инфографика за биографията на Saoirse Ronan

Биография на Saoirse Ronan

Нетната стойност на Saoirse Ronan

Към октомври 2022 г. тази невероятна актриса се оценява на нетна стойност от около милиона щатски долара. През януари 2018 г. младата актриса закупи дом в Грейстоунс, окръг Уиклоу, който продаде в края на 2019 г. В края на 2020 г. тя планира да закупи къща в Уест Корк.

Saoirse Ronan Гадже, Запознанства

Saoirse Ronan в момента се среща с Джак Лоудън. Влюбените се срещнаха, докато си сътрудничиха във филма Mary Queen of Scots. Двамата са звезди в гореспоменатия филм и се срещат от 2018 г. Освен това младата актриса разделя времето си между Ирландия, Лондон и Северна Англия.

Популярни Публикации