Sangeetha Sajith- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, смърт, височина

Сангита Саджит беше известен индийски певец, композитор, музикант, телевизионна личност и предприемач от Котаям, Керала, Индия. Тя беше известна с невероятния си глас. Sangeetha е изпяла няколко тамилски и малаяламски песни като професионална певица. Тя стана известна след изпълнението на Thannerai Kathalikkuma в тамилския филм Mr. Romeo.

Бързи факти

Истинско име Сангита Саджит.
Сангита Саджит.
Професия Певец, автор на песни, музикант, телевизионна личност и предприемач.
Възраст (към момента на смъртта) 46 години.
Причина за смъртта Болести, свързани с бъбреците.
Рождена дата 1976 г.
Дата на смъртта 22 май 2022 г.
Родно място Котаям, Керала, Индия.
Място на смъртта Тируванантапурам, Керала, Индия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност INR 5-6 Crores (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Висше средно училище на манастира Св. Йосиф.
Университет Керала.
каста Не се знае.
Националност индийски.
Религия индуизъм.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Sangeetha Sajith

Сангита е родена в индийския щат Керала през 1976 г . Истинската й рождена дата обаче не е известна. Според източници Sangeetha е била на 46 години, когато е починала на 22 май 2022 г. Тя е била жена с много таланти. Sajith започва да свири музика в ранна възраст. Завършила е и висшето си обучение по музика. Освен това Sangeetha посещава университета в Керала. Тя стана известна в музикалния бизнес.

Височина и тегло на Sangeetha Sajith

По отношение на измерванията на тялото, тя беше красива жена с невероятна и готина личност. Sangeetha Sajith беше висока 5 фута 7 инча и тежеше около 75 килограма. Тя имаше хубава фигура и е в добро здраве. Косата й беше черна и имаше черни очи.  Сангита Саджит

Sangeetha Sajith Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Sangeetha Sajith? Sangeetha стана известна в развлекателния бизнес. Тя и семейството й живееха в Керала. Певческата кариера на Sangeetha й спечели нетна стойност от 5-6 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Sangeetha беше добре известна певица и автор на песни. Участвала е в няколко филма и музикални записи. Работила е предимно в малаяламския кинобизнес. Освен това тя е издала песни за тамилски и телугу филми. Sangeetha си сътрудничи с много известни музиканти, композитори и вокалисти през музикалната си кариера. Thaneerai Kaadhalikum, Mugamoru Nela, Alare Govinda, Enna Parayanna, Sreekunkumam, Govinda Govinda и други песни са сред най-известните й. Нейната музика може да бъде намерена и в Spotify, YouTube и други сайтове.

Сангита Саджит почина

Според източници Sangeetha, известна плейбек певица, е починала на 22 май 2022 г. на 46-годишна възраст. Тя е починала в резултат на бъбречни проблеми. Според слуховете тя отдавна имала проблеми с бъбреците и дори търсела терапия. Музикалната индустрия беше изумена от новината за преждевременната й кончина.

Sangeetha Sajith Съпруг и брак

Кой е съпругът на Sangeetha Sajith? Сангита имаше семеен живот. Тя и съпругът й живееха в Тируванантапурам, Керала. Sangeetha, от друга страна, не разкри самоличността или името на партньора си пред медиите. Подробности за нейните деца също са недостъпни. Нашият екип ще се постарае да разбере повече за нейния личен живот и ще актуализира този раздел възможно най-скоро.

Популярни Публикации