Санджай Фогат - Уики, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, кариера, смърт

Санджай Фогат беше индийски политик, съпруга на знаменитост, медийна личност и предприемач от Хисар, Харяна. Според разказите Санджай е била добре известна в Индия като съпруга на индийска актриса на име Сонали Фогат. Нека ви разкажа за Сонали, известна актриса и политик. Сонали стана известен, след като се появи като участник в Bigg Boss 14.

Бързи факти

Пълно истинско име Санджай Фогат.
Дата на раждане 1971 г.
Дата на смъртта 16 декември 2016 г.
Възраст (към момента на смъртта) 45 години.
Причина за смъртта Все още не е разкрито.
Място на раждане Село Харита, Хисар, Харяна.
Място на смъртта Хисар, Харяна.
Професия Политик, съпруга на знаменитост, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност INR 7-8 Crores (приблизително).
Националност индийски.
Религия индуизъм.
каста Ти сподели.
Зодия Ще се актуализира.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Реномиран университет.
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5'9

Възраст и ранен живот на Санджай Фогат

Санджай Фогат е роден в село Харита в област Хисар, Харяна. Действителната му дата на раждане е неизвестна. Санджай е роден през 1971 г., според източници. Според докладите Санджай е бил на 45 години, когато е починал на 16 декември 2016 г. Фогат е бил надарен човек. Основното си образование получава в местно училище. След това той се записва и завършва реномирана институция. Той има цял живот интерес към политиката. Според сведенията Санджай влиза в политиката след завършване на академичното си образование.

Височина и тегло на Санджай Фогат

Санджай Фогат е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Санджай Фогат

Нетната стойност на Санджай Фогат

Колко е нетната стойност на Санджай Фогат? Санджай Фогат печелеше добре чрез професионалната си кариера. Живееше в Хисар със съпругата и дъщеря си. Според източници Санджай също е притежавал жилищни и земеделски имоти в Харяна. Смята се, че нетната му стойност е около 7-8 крори INR (приблизително).

кариера

Санджай беше известен политик. Според медийни сметки той е бил и член на BJP. Той и съпругата му Сонали също са се появявали няколко пъти на политически митинги и събития. Работил е и като управител. Не само това, но той беше и социален работник. Той е помагал и на много други. Той беше не само политик, но и предприемач. Спецификата на кариерния му живот ще бъде актуализирана много скоро.

Смърт

Санджай Фогат почина през декември 2016 г. Според сведенията смъртта му е открита във фермата му на 16 декември 2016 г. Нека ви кажа, че домът на семейството му е на около 10 километра от фермата. Трупът на Санджай е открит при подозрителни обстоятелства. Все още обаче не се съобщава точната причина за смъртта му.

Според някои медии пяната се изляла от устните му, когато ченгетата го намерили мъртъв. Според някои съобщения в медиите той очевидно е написал предсмъртно писмо. Все още обаче не е установено дали Санджай е починал в резултат на самоубийство, убийство или друга причина. Цялото семейство на Санджай беше разпитано от полицията. Преждевременната смърт на Санджай съсипа жена му и членовете на семейството му. По време на смъртта си той е на 45 години.

Съпруга и брак на Санджай Фогат

Коя е съпругата на Санджай Фогат? Що се отнася до романтичния му живот, той се жени за Сонали Фогат. Точната дата на сватбата им не е известна. Според спекулациите двойката се жени в началото на 2000 г. Нека ви разкажа за Сонали, известна актриса и политик. Тя също участва в няколко филма и телевизионни сериали.

Сонали също беше участник в Bigg Boss 14, сезон 14. Сонали почина на 22 август 2022 г., на 42-годишна възраст, според източници. Според източници Сонали е починал в Гоа след инфаркт. Санджай и Сонали имаха дъщеря на име Яшодхара Фогат, според източници.

Популярни Публикации