Сандрин Абукрат - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, кариера

Сандрин Абукрат е известен продуцент, базиран в Марсилия, Франция, организатор на събития, режисьор, звезден партньор и онлайн личност. Тя стана известна в нацията, след като се омъжи за известния френски певец и музикант Даниел Леви. Абукрат също е мениджър, който е ръководил няколко добре известни събития във Франция и извън нея.

Бързи факти

Пълно истинско име Сандрин Абукрат.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 15 декември 1971 г.
Възраст (към 2021 г.) 50 години.
Професия Мениджър, организатор на събития и телевизионна личност.
Родно място Марсилия, Франция.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Частно училище във Франция.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Козирог.
Националност Френски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Сандрин Абукрат

Родителите й я раждат през 1971 г. в Марсилия, Франция. Тя е на 50 години (към 2021 г.). Тя наистина се интересуваше от напредване на образованието си и се записа в реномирана гимназия. Тя се записва в местен колеж, след като завършва гимназия с отличие. Така че все още имената на нейното висше образование и учебни заведения са неизвестни.

Височина и тегло на Сандрин Абукрат

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сандрин Абукрат е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Сандрин Абукрат

Сандрин Абукрат Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Сандрин Абукрат? Съпругата на Даниел Леви сподели чудесна къща с него. Тя постоянно украсява къщата с изкуство, снимки, растения и други дрънкулки. Тя е добре възнаградена за работата си като мениджър на много фирми и събития. Тя също така държи значителен процент от богатството на Леви. Според източници тя има нетна стойност от приблизително 1,5 милиона щатски долара към октомври 2022 г. Освен това тя често пазарува и притежава марков автомобил.

кариера

Сандрин Абукрат каза, че след като е завършила обучението си, е работила различни работни места в родния си град. Повишена е до длъжността управител в частна фирма. Освен това дълги години тя заема поста мениджър на събития. Тя организира голямото събитие Gala 2014 във Франция и покани много известни личности. Според страницата й във Facebook тя е била и директор на продукцията и мениджър на Daniel Lévi чрез продуцентската фирма на Kol Peper Music. Освен работата си тя се грижи и за къщата.

Сандрин Абукрат Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сандрин Абукрат? Абукрат каза, че за първи път се е запознала с Даниел Леви през 2014 г. Въпреки че харесва музиката му, тя никога не е предполагала, че ще бъдат заедно до края. Тя го покани на Гала 2014 и също така умело координира цялото събитие. Двойката се влюби, но не го призна до 2016 г. Те се ожениха на 7 октомври 2018 г. в Марсилия, след като се срещаха дълги години.

Цялото семейство и разширеното семейство на двойката бяха поканени на събитието. Те живееха прекрасен живот един с друг. Сандрин е родила дъщеря си от Леви, според източници. Изображението на самотното им дете все още не е публикувано. За съжаление Даниел Леви почина на 6 август 2022 г. в резултат на рак на дебелото черво.

Популярни Публикации