Сандип Бишной - Wiki, възраст, височина, съпруга, нетна стойност, кариера, смърт

Сандип Бишной беше мафиот, лидер, медийна личност и предприемач от село Мангали в индийския щат Хариана. Според докладите Сандип е бил добре известен в цялата страна с незаконните си дейности. Той е бил член на Sethi Group, според докладите. Сандип също се е занимавал с контрабанда на алкохол. Не само това, той беше приятел с контрабандиста Раджу Фауджи.

Бързи факти

Пълно истинско име Сандип Бишной.
Също известен като Сети.
Дата на раждане 1989 г.
Дата на смъртта 19 септември 2022 г. (понеделник).
Възраст (към момента на смъртта) 33 години.
Причина за смъртта Убийство.
Място на раждане Село Мангали, Хисар, Харяна, Индия.
Място на смъртта Нагаур, Раджастан, Индия.
Професия Гангстер, лидер, медийно лице и предприемач.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
Националност индийски.
Религия индуизъм.
каста Ще се актуализира.
Зодия N/A.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Местно училище в Харяна
Тегло В килограми: 75 кг
В лири: 165,43 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 8″

Възраст и ранен живот на Сандип Бишной

Сандип Бишной е израснал в село Мангали, Хисар, Харяна, Индия. Действителната му дата на раждане е неизвестна. Според различни медии Сандип е роден през 1989 г. Той беше на 33 години, когато почина на 19 септември 2022 г. Сандип понякога беше наричан Сети. Според Дайник Бхаскар, Сандип е извършил престъпление поради погрешното поведение на баща си. Повече от 41 дела са заведени срещу него в Харяна, Делхи и Раджастан. Според източници той е учил в малко училище в Харяна. Няма точна информация за по-нататъшното образование на Сандип.

Височина и тегло на Сандип Бишной

Сандип Бишной е висок 5 фута 8 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.Нетната стойност на Сандип Бишной

Колко е нетната стойност на Сандип Бишной? Срещу него са заведени над 41 дела в Харяна, Делхи и Раджастан. Нетната стойност на Сандип се оценява на между 1-2 крори INR (приблизително).

кариера

Сандип беше бос на банда и мафиот. Според докладите той също е бил член на Sethi Group. Той е убивал с помощта на бетелов орех и също така се е занимавал с контрабанда на алкохол, според Aaj Tak. Освен това Сандип се познаваше с контрабандиста Раджу Фауджи. Според източници Раджу Фауджи е помогнал на Сандип да се укрие в Бармър през 2016 г. Според Аай Так те също са убили двама полицаи в Бхилвара. Не само това, но той е извършил и редица престъпления.

Смърт

Сандип, според източници, е бил престъпник и бос на банда. Той също беше добре известен като член на групата Sethi. Според Дайник Бхаскар Сандип е обект на повече от 41 оплаквания в Харяна, Делхи и Раджастан. Сандип е убит на 19 септември 2022 г. в Нагаур, Раджастан, Индия, според докладите.

Според разказите той е бил прострелян девет пъти от стрелците и е починал на място. Това се случи по време на присъствието му в двора на Нагаур. Според Дайник Бхаскар бандата Бамбиха е поела отговорността за смъртта на Сандип. Организацията Bambiha също поема отговорност за убийството в публикация във Facebook.

Съпруга и брак на Сандип Бишной

Коя е съпругата на Сандип Бишной? Според медийни сметки Сандип е бил женен. Бракът му обаче все още не е потвърден. Той също така не е предоставил информация за съпругата или партньора си. Също така не можем да открием никаква информация относно децата му. Сандип беше жител на Харяна. Той непрекъснато сменяше местоположението си, тъй като беше мафиот. Ще ви държим в течение веднага щом научим повече за личния му живот.

Популярни Публикации