Шаназия Уилямсън заведе дело срещу Травис Скот относно трагедията на Astroworld

Според Rolling Stone, дама на име Шаназия Уилямсън е подала жалба срещу Травис Скот след нейния спонтанен аборт в четвъртък, 12 май. Съобщава се, че спонтанният й аборт е бил причинен от стъпката по време на прословутото събитие на Travis Scott Astroworld през ноември 2021 г., според нейните твърдения. Шаназия Уилямсън и нейният съпруг Джаравд Оуенс са очаквали дете заедно, според жалбата за неправомерна смърт, която е подала. Въпреки това, според жалбата, двойката от Дейтън, Охайо, е загубила нероденото си дете в резултат на тъжното бързане. Според записите, придобити от Rolling Stone, жалбата е подадена през декември миналата година, месец след катастрофата в Astroworld.

Всичко, което знаем за Шаназия Уилямсън, жената, която съди Травис Скот.

Въпреки че нищо не се знае за Уилямсън, тя се казва, че е от Дейтън, Охайо. Работила е като мениджър в Aéropostale в мола Dayton в Охайо, според нейната страница във Facebook. Освен това се казва, че родената в Охайо е ходила в гимназия Thurgood Marshall в родния си град.Каква беше основата на жалбата за неправомерна смърт на Шаназия Уилямсън срещу Травис Скот?

В жалбата се твърди, според правния документ:

Шаназия беше стъпкана и смачкана, докато присъстваше на събитието, което доведе до ужасни наранявания и загуба на нероденото дете на нея и Джаравд... Нараняванията на Шаназия и загубата на нероденото дете на нея и Джаравд бяха пряко и непосредствено причинени от провала на ответника да планира, конструира, управлява , управление, персонал и надзор на събитието.

 Травис Скот

Твърди се, че Уилямсън е получила наранявания на много части от тялото си на събитието Astroworld, включително рамо, гръб, крак, гърди, стомах и др. Според ABC 13 Институтът за криминалистични услуги на окръг Харис не е подал доклад за смъртта на плода, тъй като той е починал извън Хюстън. На адвокатите и другите говорители не беше разрешено да предоставят допълнителна информация поради заповед за запушване, издадена от съдия Кристен Хокинс, която ще се произнесе по делото.

Също така не е известно докъде е била Шаназия Уилямсън в бременността си към момента. Според съдебните документи двойката търси обезщетение за над 1 милион долара. Уилямсън и Оуенс заведоха дело за неправомерна смърт срещу рапъра Травис Скот, както и срещу Live Nation и ScoreMore, за загубата на нероденото им дете.

 Трагедия в астросвета
В жалбата се посочва:

Ответниците са собствениците на събитието, операторите, промоутърите, организаторите и изпълнителите и всеки от тях е имал задължение и задължение да осигури безопасни концертни операции.

Популярни Публикации