Санах Капур - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Сана Капур е добре позната индийска актриса, модел, дете на знаменитост, медийно лице и звезда в социалните медии от Мумбай, Махаращра. Тя е известна в Индия като дъщеря на известните актьори Панкадж Капур и Суприя Патак. Освен това тя е полусестра на Шахид Капур, известен боливудски актьор.

Бързи факти

Пълно истинско име Сана Капур.
Нетна стойност INR 3-4 Crores (приблизително).
рожден ден 15 февруари.
година на раждане Ч/Б 1990-1993.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 29-32г.
Професия Актриса, медийно лице и дете на знаменитост.
Родно място Мумбай, Махаращра, Индия.
Религия индуизъм.
каста Хатри.
Алма матер Университетът на Източен Лондон.
Mithibai College, Мумбай.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Риби.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 59 кг

Възраст и ранен живот на Сана Капур

Сана Капур е роден в Мумбай, Махаращра, Индия, между 1990 -1993 г. От раждането си живее в родния си град. Възрастовата й граница е 29-32 г. (от 2022 г.). За основното си образование тя посещава местно училище. Сана се записва в Mithibai College в Мумбай за бакалавърската си степен, след като завършва гимназията си. Според някои доклади тя също е получила магистърска степен от Университета на Източен Лондон.

Височина и тегло на Сана Капур

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Сана Капур е висока 5 фута 6 инча и тежи около 59 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Сана Капур

Sanah Kapoor Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Санах Капур? Капур живее много щастлив живот със семейството си. Тя живееше в много елегантна къща с баща си и майка си. Стаята й е пълна с нейни собствени произведения на изкуството и прекрасни малки растения. Освен това тя купи много автомобили и други устройства за себе си. Тя не обича да парадира с живота си в социалните мрежи. Нека ви съобщя, че тя изкарва приличен живот от актьорската си професия, реклами и други начинания. Според приблизителни оценки тя има нетна стойност от приблизително 3-4 крори INR (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Сестрата на Шахид Капур винаги е искала да следва стъпките на родителите си. Тя знаеше, че иска да бъде актриса от ранна възраст. Според биографията й в IMDB, тя започва актьорската си кариера през 2015 г. с филма „Shaandaar“. Заедно с брат си Шахид Капур и актрисата Алиа Бхат, тя играе Ийша Арора. Освен това през 2018 г. тя беше избрана за ролята на Наянтара Шарма във филма „Khajoor Pe Atke“. Нека ви кажа, че Санах също се е появявала във филми като Saroj Ka Rishta, Blue Cupboard и Ramprasad Ki Tehrvi.

Санах Капур Съпруг и брак

Кой е съпругът на Сана Капур? Сана е прекрасна и талантлива млада дама. Тя стана известна в нацията, след като се омъжи за дългогодишния си приятел през март 2022 г. Според докладите тя се омъжи за Маянк Пахва на 2 март 2022 г. (сряда) в Махабалешвар, Махаращра, Индия. На сватбата, която беше тайна, присъстваха само членове на семейството и няколко познати.

Според запознати двойката се познава от дълго време. През 2017 г. те се сгодиха. Нека ви кажа, че Mayank Pahwa идва от добре известно семейство в боливудския бизнес. Маянк също е актриса, която е участвала в редица филми.

Популярни Публикации