Шанън Харис- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Шанън Харис е добре известен YouTuber и влогър от Нова Зеландия. Шанън Харис е добре известна със своите влогове за грим и видеоклипове, свързани с модата, в нейния YouTube канал „Shaaanxo“. Тя стартира първия си бизнес, xo Beauty, където продава четки за грим и козметика. Разгледайте повече за Шанън Харис Wiki, биография, възраст, тегло, височина, гадже, връзка, кариера, нетна стойност и факти

Бързи факти

Истинско име Шанън Харис
Псевдоним Шанън Харис
Известен като YouTuber, Instagram звезда, TikTok звезда, Vlogger
Възраст 28 години
рожден ден 12 август 1992 г
Родно място Нова Зеландия
Знак за раждане Лео
Националност Палмерстън Норт, Нова Зеландия
Етническа принадлежност N/A
Религия християнството
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Тегло прибл. 52 кг (121 фунта)
Измервания на тялото 34-24-34
Размер на чашката на сутиена 34 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 5 (САЩ)
Запознанства/гадже Хамиш Кенард
Съпруг не
Нетна стойност 850 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Четене, слушане на музика

Биография на Шанън Харис, възраст, семейство

Шанън Харис беше роден на 12 август 1992 г . Етническата й принадлежност е новозеландка и е родена в болница Palmerston North в Нова Зеландия. Тя е 28 години и е роден под знака на Лъва. Освен това тя е единственото дете в семейството си и винаги е била самотна, защото братовчедите й са по-големи от нея.

Тя беше плахо момиче, което носеше грима на майка си, когато излизаше. Харис беше тъжен, след като тя и майка й се преместиха в Корея. Тя се върна в Нова Зеландия и до клас 3 (9 година, 8-9 клас) беше с червило.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Шанън Харис? Тя е прекрасна и мила дама. Шанън е висока 5 фута 6 инча. Тя все още има подобно тегло от около 52 килограма . Тя все още има прекрасно и извито тяло. Следователно размерите на тялото й са 34-24-34 сантиметра. Освен това тя има сутиен скала 34B. Тя има красив чифт лешникови очи и руса коса.

  Шанън Харис

Шанън Харис докато се гримира Източник: Instagram

Нетна стойност на Шанън Харис и социални медии

Колко е нетната стойност на Шанън Харис? Шанън е много ангажирана и добре позната в социалните медии. Основният й канал в YouTube, „Shaaanxo“, има над 3,15 милиона зрители. Нейният канал в YouTube, „Shaaanxo Vlogs“, има над 548 хиляди абонати. По същия начин тя има над 388,8 хиляди фенове на нейния адрес в Twitter „@xoShaaan“. Нейният акаунт в Instagram, „@shaaanxo“, има над 1,4 милиона абонати. По същия начин нейният акаунт в TikTok, „@realshaaanxo“, има над 128,8 хиляди последователи и над 2,5 милиона харесвания.

Шанън е добре позната фигура в социалните медии. Тя изкарва силен препитание от дейностите си в социалните мрежи. В резултат на това нетната й стойност се оценява на около 850 хиляди долара.

Професионален живот, кариера и стил на живот

На 17 януари 2009 г. Харис стартира канал в YouTube, наречен „Shaaanxo“. Оттогава новозеландката редовно произвежда материали за красота и мода за своя канал в YouTube. Тя качва набор от публикации за красота/дизайн, вариращи от стилни съвети за грим и невероятни видеоклипове „GRWM“ до шикозни модни развлечения и вълнуващи първи изживявания. Нейният канал също е перфектен източник на знания за модните любители, които искат да прочетат повече за тези области.

Шанън е добре известна със своите онлайн видеоклипове за козметика и модни съвети. Личната страница на Шанън, Shaaanxo Vlogs, включва препятствия, готвене, „имена“, въпроси и отговори и актуализации от живота. Shannon е уебсайт номер едно в Нова Зеландия, водещ нацията в красотата и облеклото.

Тя получи комплименти, докато носеше грима, който беше усвоила. Тя погледна в YouTube, за да види дали има новозеландски видеоклипове за грим, но нямаше нито едно. Сега Шанън е не само най-популярният гримьор в YouTube в Нова Зеландия, но и най-много абониран човек в света.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Шанън Харис? По отношение на личния си живот, тя е взета и в приятелство. В резултат на това тя сега живее с приятеля си Хамиш Кенард, човекът зад YouTube канала MooshMooshVlogs. Харис вече има две кученца, Зевс и Луи. Те прекарват чудесно време заедно и са създали тясна връзка. Двойката продължава да споделя снимки в съответните си акаунти в Instagram, изразявайки своята страст и признателност един към друг.

  Инфографика за биография на Шанън Харис

Биография на Шанън Харис

Факти

  • Шанън Харис е добре известна със своите влогове за грим и видеоклипове, свързани с модата, в канала й в YouTube „Shaaanxo“.
  • Тя стартира първия си бизнес, xo Beauty, където продава четки за грим и козметика.
  • Оттогава новозеландката редовно създава материали за красота и мода за своя YouTube канал.
  • Тя качва набор от публикации за красота/дизайн, вариращи от стилни съвети за грим и невероятни видеоклипове „GRWM“ до шикозни модни развлечения и вълнуващи първи изживявания.
  • Шанън е добре известна със своите онлайн видеоклипове за козметика и модни съвети.

Прочетете също за звездата на Tik Tok София Даймънд >>>

Популярни Публикации