Шанън Бидор - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Шанън Бидор е зашеметяваща американска актриса и риалити телевизионна личност. Първоначално се представяше като актьор, но в крайна сметка се утвърди като предприемач, като създаде своя собствена фирма. Тя е висококвалифицирана американска личност с широк спектър от способности и възможности.

Бързи факти

Пълно истинско име Шанън Бидор
Псевдоним Джесика
Популярни за Риалити телевизионни предавания
Възраст (към 2022 г.) 57 години.
Професия Актьорство
Дата на раждане 25 март 1964 г. (сряда)
Място на раждане Калифорния
Сегашен адрес Нюпорт Бийч, Калифорния
образование Завършвам
Име на училище Сан Диего в гимназията Саратога
университет Калифорнийски университет
Нетна стойност 20 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Зодия зодия Близнаци
език Английски
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг

Възраст и ранен живот на Шанън Бидор

Шанън Бидор беше роден на 25 март 1964 г , на американски родители в Калифорния. Тя е 57 години. Тя е отгледана в Бел-Еър като малко дете, а след това в Ранчи Санта Фе. В окръг Сан Диего. Всичко, което е казала за спомените си от детството, обикновено е свързано с нейната сестра и брат. Когато пораснала, тя имала възможността да завърши образованието си в гимназията Саратога в Сан Диего. След като завършва образованието си, тя посещава Калифорнийския университет, за да получи бакалавърска степен.

Височина и тегло на Шанън Бидор

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Шанън Бидор е висока 5 фута 4 инча и тежи около 60 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има кафяви очи.  Шанън Бидор

Шанън Бидор

Нетна стойност на Шанън Бидор

Колко е нетната стойност на Шанън Бидор? Шанън е американска гражданка, актриса и бизнесдама, чиято нетна стойност е 20 милиона долара. Забележително е да научите, че имате толкова голяма нетна стойност. Но това е нейната действителна нетна стойност, която тя е натрупала чрез работата си като актьор в риалити програми и като предприемач, продаващ неща.

кариера

Тя направи своя актьорски дебют през 2014 г. в риалити програмата The Real Housewives of Orange County, за която работи през последните осем години. По-голямата част от кариерата й е преминала в риалити сериали като Home & Family, FabLife, Hollywood Today Live и други. Тя описва себе си във всички свои риалити сериали. Шанън е забележителна, тъй като е работила само в телевизионни сериали и никога не е участвала в холивудски филм.

Тя актуализира статуса на профила си през 2017 г. и добави термина предприемач. Успоредно с професията си на актьор, тя започва да работи като предприемач, стартирайки своята фирма Real For Real. Нейната фирма стартира онлайн чрез уебсайта realforreal.com. Нейната фирма беше нейната амбиция през целия живот и тя я основа, за да помага и да излага другите на здравословни продукти. На своя уебсайт тя предлага различни здравословни продукти.

Съпруг и брак на Шанън Бидор

Кой е съпругът на Шанън Бидор? Преди това Шанън беше омъжена за Дейвид Бидор, който сега е приблизително на 57 години. Има малко информация за предишните й връзки с мъже, различни от Дейвид, преди брака й. През 2000 г. тя се омъжва за Дейвид. На 26 юни 2002 г. тя ражда първото си дете, Софи Бидор, след като се жени за Дейвид.

В момента тя е майка на три деца, Стела и Аделин Бидор, които са родени като близначки на 15 юни 2004 г. Но, за съжаление, след години на харчене и любов към Дейвид Бидор, тя се разведе през 2019 г. Шанън сега живее сама с баща си и три деца. Тя започна да се среща с Джон Янсен след развода със съпруга си.

Популярни Публикации