Шанън Абло (съпруга на Върджил Абло) - Възраст, нетна стойност, брак, етническа принадлежност, височина

Шанън Абло е най-известна като известната съпруга на Върджил Абло, известен американски професионален дизайнер, предприемач и DJ. Освен това Абло, който също е работил в уличната мода в Чикаго, проби на международната модна сцена през 2009 г. със стаж във Fendi с рапъра Kanye West. Разгледайте Wikipedia на Шанън Абло, биография, възраст, височина, тегло, съпруг, нетно състояние, семейство и много други факти в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Шанън Абло
Псевдоним Шанън
Известен като Съпруга на DJ Върджил Абло
Възраст 38-годишен
рожден ден Не се знае
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Водолей
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча (1,67 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-39 инча
Размер на чашката на сутиена 33 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
деца две
Съпруга/съпруга Върджил Абло
Нетна стойност прибл. 0 000 (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Шанън Абло, възраст и националност

Коя е Шанън Абло? Точната й рождена дата е 02 август 1981 г. Тя е наоколо 41 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е Водолей. Тя е родена в Съединените американски щати.

Освен това знайте за Wiki на Шанън Харис, биография, възраст, тегло, височина, гаджеВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Шанън Абло? Тя е висока 5 фута 6 инча, 1,67 метра или 167 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Физическите й размери са 34-26-39 инча. По същия начин тя има размер на чашката на сутиена 33 C. Тя също е фитнес фанатик. Тя има прекрасни тъмнокафяви очи и златиста коса.

  Шанън Абло

Шанън Абло със съпруга си Източник: Google

Нетната стойност на Шанън Абло през 2022 г

Каква е нетната стойност на Шанън Абло? В Instagram тя публикува модни и лайфстайл селфита. Предвижда се нетното състояние на Шанън Абло да бъде 500 000 долара през 2022 г. (USD). Нейните спонсори също й плащат за сътрудничество и реклами.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Шанън Абло работи като супервайзър по програмно управление в Monster. Била е медиен стратег и акаунт мениджър в Yahoo. Освен това от 2004 г. до 2006 г. работи като търговски директор.

Връзка на Шанън Абло и Върджил Абло

Шанън Абло е женен за Върджил Абло, диджей. Те завързаха възела през 2009 г. Когато бяха в гимназията, двойката се срещна. Те излизаха повече от десет години, преди да се оженят. Сватбата се състоя в хотел Four Seasons в Чикаго. Сега той живее в Чикаго със съпругата си и двете си деца.

Факти

  • Тя е голям любител на животните.
  • Нейният съпруг, Върджил Абло, стартира Virgil AblohTM Post-Moder Scholarship Fund през 2020 г. Абло осигури 1 милион долара за стипендиите, които ще бъдат администрирани от Fashion Scholarship Fund и в полза на чернокожи студенти.
  • Абло беше номиниран и за дизайнер на мъжко облекло на годината за 2019 г.
  • Abloh създаде оригиналната обложка за албума Shoot for the Stars, Aim for the Moon на PopSmoke през юни 2020 г.

Също така научете повече за Isabella Cruise Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка .

Популярни Публикации