Самуел Арнолд - Възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Самуел Арнолд е френски актьор, който стана известен след участието си в сериала на Netflix Емили в Париж през 2020 г. Този актьор започна своята актьорска кариера във Франция и стана известен едва след като се премести в Лондон и стартира кариерата си там. Самуел, който е от африкански произход, е фантастично съвпадение за всяка роля благодарение на превъзходния си език и безупречните изражения на лицето. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Самюъл Арнолд, Приятелка на Самюъл Арнолд, нетна стойност на Самюъл Арнолд, Височина на Самюъл Арнолд, кариера на Самюъл Арнолд и още

Бързи факти

Пълно истинско име Самуел Арнолд
Популярно име Самуел френски актьор
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Професия Танци и актьорско майсторство
Дата на раждане 12 юли 1995 г. (сряда)
Място на раждане Париж, Франция
Сегашен адрес Лондон
образование Завършвам.
Алма матер 1. Международно училище за аудио-визуално създаване и производство (EICAR – Училище за кино)
2. Giles Foreman LTD
Име на училище Местна гимназия
Нетна стойност милион USD (приблизително).
Националност Френски
Етническа принадлежност африкански
Религия Кристиян.
Зодия Рак
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5'11
Тегло (прибл.) В килограми: 82 кг

Възраст и ранен живот на Самюъл Арнолд

Самуел е роден в Париж, Франция, на 11 юли 1991 г . Heborn в световната столица на модата, винаги се е интересувал да научава за новите модни тенденции. Заради родния си град той е имал възможност да участва във филми и телевизионни сериали. В момента Самуел е на около 30 години. Той каза, че е имал прекрасно детство, докато е живял с родителите си. След като завършва образованието си, той посещава Международното училище за аудио-визуално творчество и продукция (EICAR – School of Cinema) в Париж от 2012 до 2013 г.

Височина тегло

Самуел Арнолд е висок 5 фута 11 инча . Той тежи около 82 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Самуел Арнолд

Самуел Арнолд

Нетната стойност на Самюъл Арнолд

Колко е нетната стойност на Самуел Арнолд? Г-н Самуел, популярният актьор от телевизионния сериал Емили в Париж, имаше добра кариера. Той не само увеличи репутацията си, но и финансовата си стойност. Към 2022 г. този изпълнител с чист дух е спечелил нетна стойност от милион USD.

кариера

Самуел започва кариерата си като хип-хоп танцьор и няма намерение да става актьор. Той започва да се интересува от хип-хоп танците, след като е повлиян от Майкъл Джексън. По онова време той беше член на една танцова група и неговата танцова група беше поканена в риалити програмата France Got Talent през 2009 г. Въпреки това, след като учи актьорско майсторство през 2015 г., той се премести в Лондон, за да стане приличен актьор. Той спечели първата си актьорска почивка от френския филм Tuer Un Homme, с който се бореше по това време. След това той участва в Националния театър на живо през 2018 г.: Антоний и Клеопатра.

Кариерата му тръгва нагоре, когато получава ролята на Жулиен в оригиналния сериал на Netflix Емили в Париж. Между 2020 и 2021 г. той работи по този сериал. През 2021 г. той озвучи телевизионен минисериал. Тъй като 2021 г. е към своя край, можем да очакваме да видим Самуел в различни популярни филми и телевизионни епизоди през 2022 г.

Самуел Арнолд Гадже и запознанства

С кого се среща Самюъл Арнолд? В момента Самуел не е замесен в никакви връзки. Той се занимава повече с професията си. Въпреки че е работил с многобройни привлекателни колежки в програмата си Netflix, той не се е влюбил в нито една от тях. Искаме да го видим да споделя публикацията си в Instagram с всяка голяма знаменитост актриса в бъдеще.

Популярни Публикации