Samantha Taffer Wiki, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, връзка, височина, тегло и кариера

Саманта Тафер е известно дете. Саманта Тафър е дъщеря на популярния бизнесмен и телевизионна личност Джон Тафър, който е най-известен с домакинството на риалити сериала Paramount Network Bar Rescue.

Бързи факти

Пълно име: Саманта Тафър Ханели
Пол: Женски пол
Професия: Детето на знаменитостта
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 13 септември 2015 г
Съпруг Код Ханли
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
баща Джон Тафер
деца 1 (Рет Ханли)

Биография на Саманта Тафер

Саманта Тафер е запазила поверителна по-голямата част от личната си информация, включително рождения си ден. Ние обаче търсим тази информация в момента. Тя е родена през 1989 г., според някои онлайн източници. Но тя е родена някъде в Америка. Джонатан Питър Тафър, известен също като Джон Тафър, я отгледа като своя дъщеря. Самоличността на истинската й майка също е неизвестна; обаче Никол Тафър е нейната мащеха.

Мащехата на Саманта също няма деца. Според някои съобщения бащата и мащехата на Саманта се съгласили да я отгледат като единствено дете в семейството. Тя е бяла американска гражданка, което е свързано с нейната националност и етнос.Височина и тегло на Саманта Тафер

Саманта е висока 5'7″ и тежи 56 кг. Тя има красиви черни очи и черна вълниста коса, което й придава зашеметяващ външен вид. Лицето й е овално, а кожата й е светла. Taffer има стройно, привлекателно тяло.

  Саманта Тафер

Саманта Тафер със своите колеги (Източник: Pinterest)

Саманта Тафър Образование и ранен живот

Към момента няма налична информация за образованието или квалификациите на Саманта Тафер. Сега не можем да определим нейното образование, защото тя не е разкрила нищо за предишния си университет. Според онлайн източници тя е завършила гимназия в няколко квартални училища в родния си град. Това обаче тепърва ще се доказва.

Бащата на Саманта, от друга страна, е студент. Той получава бакалавърската си степен от университета в Денвър.

Професионална кариера на Саманта Тафер

Саманта Тафлър е известното дете. Тя е най-известна като дъщеря на Джон Тафер, известен американски бизнесмен и телевизионна личност. Тя се появи в два епизода на риалити шоуто на баща си, Bar Rescue. Освен това тя се появи в епизоди на On the Rocks и Murphy’s Mess през 2012 г. По същия начин тя се появи в шоуто като себе си и като експерт по разузнаване на бара. С изключение на това сегашната й професия остава загадка. Оттогава тя не е била в светлината на прожекторите и никой не знае какво прави.

Що се отнася до кариерата на бащата на Саманта Джон, той започва като барман. Освен това през 2019 г. Джон беше домакин на отделна програма на Paramount Network, наречена Marriage Rescue, в която той се опитва да спаси провалени връзки между двойки. Премиерата на второстепенното шоу е на 2 юни 2019 г. Дванадесет двойки следват Тафер през целия сериал, докато той използва гещалт терапия, за да им помогне да решат проблемите си. В резултат на това Джон е много трудолюбив, който работи усилено от началото на кариерата си.

Саманта Тафер Нетна стойност

Саманта е натрупала значително богатство като работеща жена, популярна телевизионна риалити звезда и дете на знаменитост. Изглежда, че е добре компенсирана за професионалната си работа. Тя обаче не е разкрила точната си нетна стойност.

Според Celebrity Net Worth баща й има нетна стойност от 14 милиона долара към 2022 г.

Статус на връзка със Саманта Тафър

Саманта Тафер има съпруг. На 13 септември 2015 г. тя се омъжи за дългогодишния си приятел Коди Хенли. След брака си тя е известна като Саманта Тафър Хенли.

Малко хора знаят, че Тафър и Ханели са били дългогодишни приятели преди брака си. Всъщност двойката излизаше за кратко и живееше заедно няколко години. По това време те също бяха осиновили красиво куче на име френски мастиф и двамата споделяха дом.

Всъщност тя е майка на Рет Ханли, очарователен син. Първото дете на Коди се роди на 21 май 2019 г. Според датата на раждане той е момче Близнаци. Бащата на Тафер, Джон, направи съобщението във Facebook, Twitter и Instagram малко след раждането на бебето.

Социална медия

Социалните медийни платформи на Саманта включват Twitter (@SamiT727), където тя има над 1000 последователи. Нейният акаунт обаче все още не е потвърден. Тя не е достъпна в платформи за социални медии като Instagram или Facebook. Въпреки това баща му, Джон Тафър, има 305 хиляди последователи в Instagram.

Популярни Публикации