Сам Викиоло - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Сам Викиоло е известна американска TikTok звезда. Сам Викиоло е добре известен със своето комедийно съдържание и видеоклипове със синхронизиране на устните в неговия акаунт в TikTok. знам всичко за Сам Викиоло - биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Сам Викиоло
Дата на раждане: 10 август 2000 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: TikTok Star
Държава: ited щати
Семейно положение: женен
Нетна стойност 1 милион – 5 милиона долара.
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Родно място Ошкош, Уисконсин,
Националност WI
баща Кен Викиоло
Майка Кристи Викиоло
Братя и сестри Софи и Сара.
Youtube Сам Викиоло Youtube
Instagram Сам Викиоло Instagram

Биография на Сам Викиоло

Сам Викиоло е роден на 10 август 2000 г. в Ошкош, Уисконсин, САЩ. Той е на 20 години и е под зодия Лъв. Той има гражданство на WI. Името на баща му е Кен, а името на майка му е Кристи. Той е израснал с двете си по-малки сестри на име Софи и Сара. По същия начин той има немско късокосместо куче на име Бела.

По отношение на образованието и квалификацията си, той е посещавал университета на Уисконсин. Като се има предвид възрастта му, трябва да е завършил гимназия и да учи в университет. Освен ако не е отпаднал или е решил да се откаже от по-нататъшно обучение.Височина и тегло на Сам Викиоло

Популярната звезда на Toktok има невероятна личност със стегнато тяло. Има добро и привлекателно тяло. Той не е споделил височината и теглото си, но има среден ръст и тегло, които съответстват на телесната му физика. Освен това той има тъмнокафяви очи и светлокафява коса.

кариера

Сам Викиоло е популярен в света на социалните медии в много ранна възраст. Той е създал своя акаунт в TikToka под името @samvicchiollo. Той е публикувал няколко видеоклипа и е събрал общо 77,5 милиона харесвания на страницата си в TikTok. Сам е събрал много гледания, харесвания и коментари за всеки свой видеоклип в TikTok.

По същия начин той събра огромен фен, който го следва в акаунта на Tiktok. Той обикновено качва видеоклипове, които са доста интересни и забавни за гледане. Въпреки това, той е популярен с изпълнението си на синхронизиране на устни. Той също така споделя видеоклипа си за усета за обличане. Той придоби голяма популярност чрез това приложение TikTok.

По същия начин той също е доста известен в Instagram. той сподели ограничена публикация в Instagram, но всичките му публикации са привлекателни и привличащи вниманието. Той има невероятна личност, стил и мода и често споделя модерни тоалети в Instagram. Той също така има едноименен канал в YouTube на 11 август 2014 г. с 1,67 хиляди абонати. По същия начин той е качил само един видеоклип като първия си видеоклип в Youtube на своя канал.

Нетна стойност на Сам Викиоло през 2022 г

Говорейки за доходите му, той може да е спечелил прилична сума през цялата си кариера. Основният му източник на доходи е успешна TikTok Star. Някои източници твърдят това тя има приблизителна нетна стойност от милион – милиона към октомври 2022 г. обаче няма информация за неговата заплата и нетната стойност на активите.

Сам Викиоло Гадже и запознанства

Говорейки за любовния си живот, той най-вероятно е необвързан. Той не е споделял своята минала или настояща история на връзката. Той обаче пази личния си живот далеч от социалните медии. В момента е по-фокусиран върху кариерата си. По-късно той може да намери истинската си любов и перфектната половинка за себе си скоро.

Популярни Публикации