Сам Тейлър Бък - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Сам Тейлър Бък е известен британски актьор, роден в Шефилд. Сам Тейлър Бък, от друга страна, е добре известен с телевизионните си предавания Медичи, Смъртта и животът на Джон Ф. Донован и Добри поличби. Знайте всичко за Сам Тейлър Бък - Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Сам Тейлър Бък
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Англия
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Нетна стойност 100 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-30-34
Родно място Шефилд
Националност британски
Етническа принадлежност Бял кавказец.
Религия християнството.

Биография на Сам Тейлър Бък

Сам Тейлър Бък е известен британски актьор от Шефилд, който е на 17 години. По същия начин онлайн източници показват, че Сам е роден в Шефилд през 2004 г. Сам, от друга страна, е роден в кавказко семейство. Тейлър е християнин от религиозна гледна точка, тъй като обожава Исус.

По отношение на семейния произход на Сам, той е роден в семейство на бизнесмен. Освен това Сам е отгледан в родния си град Шефилд от родителите си. От друга страна, все още не знаем имената на родителите на Сам; ние ще ви актуализираме веднага щом го направим.Що се отнася до образованието на Тейлър Бък, той продължава обучението си онлайн. Освен това Бък възнамерява да си вземе почивка от актьорството, за да продължи висшето си образование. Освен това Бък желае да получи висше образование в един от най-престижните университети в света, Университета на Англия.

Височина и тегло

Що се отнася до измерванията на тялото на Сам, той има доста добре оформена физика. Освен това Сам е висок 5 фута и 6 инча. От друга страна, Сам тежи приблизително 50 кг или 100 фунта. По същия начин действителната телесна фигура на Сам е 34-30-34 инча. Сам също носи обувки номер 9. Освен това Сам има привлекателно лице със сини очи и тъмнокафява коса.

Сам Тейлър Бък Професионален живот

Сам Тейлър Бък е известен британски актьор, роден в Шефилд. По същия начин Сам постоянно изумява публиката с невероятните си способности във филмите. Телевизионните участия на Тейлър Бък включват Медичи (2016), Смъртта и животът на Джон Ф. Донован (2018) и Добри поличби (2019). (2019 г.).

Освен това Сам Тейлър Бък играе ролята на Андрю Йънг в телевизионния сериал Good Omen. Премиерата на сериала от шест части се състоя по Amazon Prime TV на 31 май 2019 г. Наистина Good Omen е римейк на телевизионния сериал от 1990 г. Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch.

Сам има кафяв колан в Koshinkan Karat в допълнение към актьорството. По същия начин той е запален джаз пианист.

Сам Тейлър Бък Нетна стойност през 2022 г

Според източници нетната стойност на Сам се оценява на около 100 000 долара към 2022 г. .

 Инфографика за биография на Сам Тейлър Бък

Биография на Сам Тейлър Бък

Сам Тейлър Бък Гадже и срещи

Преминавайки към състоянието на връзката на Сам, той в момента е необвързан. В момента Тейлър Бък се фокусира върху бъдещата си кариера и не се интересува от никакви романтични връзки.

Популярни Публикации