Сам Пепър - Биография, Wiki, възраст, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Сам Пепър е певец и шегаджия в YouTube от Обединеното кралство. Сам Пепър използва своята интернет слава, за да обиколи Съединените щати и Обединеното кралство. Тя е добре познат блогър и стендъп комик. Той също беше участник в Big Brother 11 и беше изгонен от дома си на 72-ия ден от шоуто. Научете повече за биографията на Сам Пепър, Wiki, възраст, приятелка, връзка, тегло, височина, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Самуел Пепър
Дата на раждане 26 март 1989 г
Възраст 32 години
Хороскоп Овен
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Диамант
Щастлив цвят червен
Най-доброто съвпадение за брак Лео
Пол Мъжки
Професия Youtube Star, Instagram Star, Twitter звезда
Държава Англия
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 62 кг
Семейно положение по отношение
Запознанства Хана Риджуей
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Ашфорд в Кент
Националност британски
Братя и сестри Един брат и една сестра
Twitter Самуел Пепър в Twitter
Youtube Самуел Пепър Youtube
Instagram Самуел Пепър Instagram
IMDB Самуел Пепър IMDB
Седмица Samuel Pepper Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Сам Пепър, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Кой е Сам Пепър? Сам Пепър е роден на 26 март 1989 г. в прекрасното градче Ашфорд, Кент, Англия. Самуел Пепър е неговото истинско и пълно име. Той е роден под зодия Овен и е на 32 години. Той е британски гражданин.

Имената на родителите му и каквито и да било подробности за тях засега не са известни. Той обаче има брат и племенница. За съжаление заглавията им все още не са налични. Освен това не са достъпни никакви конкретики или допълнителни факти относно другите членове на семейството му.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Сам Пепър? Сам е висок 5 фута 9 инча и тежи 62 килограма. За съжаление, другите му размери на тялото не са налични. Той обаче има стройно тяло и привлекателна усмивка. Освен това има тъмнокафяви очи и черни вежди. Въпреки това той продължава да боядисва косата си в различни цветове като кафяво, лилаво и др. Той все още има няколко татуировки по тялото си.

  Сам Пепър

Сам Пепър с приятелката си Източник: Instagram

Нетна стойност на Сам Пепър и социални медии

Каква е нетната стойност на Сам Пепър? Сам Пепър поддържа високо ниво на активност на своите страници в социалните медии. Той има 2,22 милиона абонати в YouTube и 404 хиляди последователи в Instagram. По същия начин той има 820,5 хиляди последователи в Twitter. Той все още има уебсайт в Tumblr.

Основният поток от приходи на Сам е YouTube. Сам Пепър има приблизителна нетна стойност от 3 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Сам Пепър пусна Сам на 8 септември 2010 г. Накрая той стана известен YouTuber. Неговият акаунт в YouTube съдържа забавни снимки. Той получи място в Big Brother, докато работеше върху страницата си в YouTube. На ден 52 той се присъедини към Ignore the Obvious. На ден 73 той беше изгонен с 14,6%. Това го направи известен и повиши репутацията му в YouTube. Самуел е известен с BlackBoxTVPranks, Ice Poseidon Show и The Slow Mo Guys. Неговите видеоклипове в YouTube включват шеги, състезания и сатира. Каналът му в YouTube има милиони абонати. Twitter и Instagram имат хиляди фенове. Сам Пепър е известен.

Сам Пепър е противоречив YouTuber. Неговите отвратителни порнографски неща и оскърбителни публикации в YouTube му докараха ужасна публика. Недостатъците му обаче му помогнаха. Той призна недостатъците си в телевизионен ефир и се извини на последователите си. Само няколко YouTubers и известни хора са готови да приемат недостатъците и да получат втора възможност. Сам Пепър качи Fake Hand Ass Pinch Prank през 2014 г. Последователите му не харесаха видеото. Жените го обвиниха в сексуално насилие след премиерата на този филм. Самуел публикува Killing Best Friend Prank в YouTube. Това видео отново разгневи медиите. Сам беше тролнат и каналът му беше забранен, защото хората не го одобряваха.

Пепър публикува видео през 2016 г., в което твърди, че всичките му шеги са били измислени и че не е насилвал сексуално никого. Той изтри всичките си туитове с изключение на един, в който каза: Съжалявам. На 24 февруари 2016 г. Сам Пепър публикува видеоклип в YouTube, в който твърди, че просто ви моля да ми дадете втори шанс, за да мога да направя неща, които вдъхновяват... затова премахнах всеки видеоклип от моя канал и ще публикува само тези, които отразяват мен. Все още имаше проблеми, но избра да ги преодолее, като се учи от грешките си.

Приятелка, статус на брак и връзка

Коя е приятелката на Сам Пепър? Хана Риджуей е приятелката на Сам Пепър. Тя все още е добре известна фигура в социалните медии. Както се вижда от съобщенията им в социалните медии, двойката е доволна един от друг. Те споделят различни сладки снимки един на друг на съответните си страници в социалните медии. Те все още са харесвани от своите последователи.

Факти

  • Сам Пепър е певец и шегаджия в YouTube от Обединеното кралство.
  • Сам Пепър използва своята интернет слава, за да обиколи Съединените щати и Обединеното кралство.
  • Тя е добре познат блогър и стендъп комик.

Популярни Публикации